Merjek venni 6700XT videokártyával 1440p felbontású monitort?
21/
Tudom de a 6700Xt mégis ott van tesztekben mellette,én azért vállaltam inkább a nagyobb memóriát mert nem kis ideig hanem vagy 4 évig meg akarom tartani a kártyát.
23/
Oké,most kipróbálom a felskálázást
Hát szerintem nem lesz 1440p monitorom próbáltam azt a felskálázós valamit az amd szoftverben de RDR2 siralmas 1440p meg a beállításaim 60fps alatt volt volt,hogy lement 25fps re viszont sokkal jobb 1080p-ben sem volt pedig játék tesztekben ilyen 75fps-t hozott 6700XT 1440p-ben 1090p-ben meg 90-95fps-t is látni lehetett,szóval nem tudom mit b...szhattam el a beállításokban.Viszont resident evil vilage aránylag jó volt a beállításaimmal 1080p-ben 100fps felett volt még 162-ig is elment ha 1080p-ben bekapcsoltam a ray tracinget akkor olyan nyolcvan pár 90 fps körül voltam gondolom ugyan ez 1440p ben rosszabb lett volna mert ray tracing nélkül 90fps volt a max talán amit láttam.Szóval gondolom,hogy az ember jót játsszon 1440p-ben min rtx3080/6800XT kártya kéne.Viszont az RDR2-ről nem gondoltam ilyen silány lesz,cyberpunkra már nem is merek gondolni milyen lenne...
Szóval lehet 1080p lesz ha lesz de a cw-vel valamit kezdenem kéne.
Kicsit amúgy most szomorú vagyok mert már bele éltem magam 27" 1440p milyen szép lesz...
26/
Nem tudom én csak úgy szoktam nézegetem a beállításokat itt pl van ahol leíráson kívül van képes magyarázat is az RDR2-nél aztán bekapcsolom vagy közepesre állítom.Szóval nem tudom melyik beállítás lehet ami leterheli lehet a netes tesztelő beállításait kéne nézni aki 75fps körül tudja futtatni 1440p-ben. Viszont kicsit elgondolkodtam,hogy tényleg kell e nekem a nagyobb felbontás meg tényleg akarok e új monitort mert magasabb fps kicsit több cw a videokártyánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!