Gáz ha 24" fullhd 1080p-n maradok?
Csak annyira mondja mindenki az 1080p már lejárt min 1440p mert élesebb a kép több a hely meg minimum 27" Amíg nem olvasgattam elvoltam 1080p-vel
Mondjuk erős kártyám van de 1080p-n biztos,hogy még jó ideig marad tartalékom,na meg egy 1440p 144Hz monitor sem éppen olcsó.
3/
Azt mondják az már nagyon pixeles
5/
Na meg azt is mondják akkorán már homályosabb az 1080p
Elhiszed, hogy lexarom mit mondanak? :D
Két ilyen monitort nézek most is 65-70 centiről és nekem jó. Nyilván én is váltani fogok majd idővel feljebb de jelenleg bőven elég. Abszolút szebb a 1440p a 4K meg főleg, de jelenleg elég. Ha neked is elég akkor maradj.
Nézd meg másnél milyen a 1440p és ha tetszik akkor válts - hardvered van hozzá :)
De csak azért mert más telefossa az internetet valami baromsággal és hype van körülötte azért ne válts. Ha valós igényed van rá és annyival szebbnek látod hogy neked megéri váltani, akkor viszont válts azonnal.
Százhoz közelebb akadhat idézőjeles "Black Friday" körül, igazából most is van, VA panellel. IPS-hez a 73-at inkább duplázd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!