Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha egy 144hz es monitoron...

Ha egy 144hz es monitoron kevesebb mint 144 fps el tudok jatszani az okozhat problemat?

Figyelt kérdés
Tehat szeretnek venni egy 144hz es monitort amit elsosorban pcvel es ps4el hasznalnek de okoz az valami problemat ha nem 144 fpsel jatszok mert ugye a ps4 csak 60fpst tud vagy nem lesz gond?
2021. okt. 15. 09:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10. de nekem olyan kéne amin van hangszóró
2021. okt. 18. 11:56
 12/14 P.O.C. ***** válasza:
69%

[link]

[link]

OC módba 170 Hz -et is tud (de 144 Hz az alap).

Van benne 2*2W hangszóró. De amúgy egyikbe se épp hifi minőségűt raknak, csak hogy valami legyen benne.

De amelyik monitorba meg nincs, simán lehet rá kötni a line out csatlakozóján keresztül, ami hangot kap HDMI vagy DP -n az továbbküldi oda.

2021. okt. 18. 12:32
 13/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
51%

monitorokba nem csak "stereo" hangszorok vannak?

de amugyis akarmilyen eleg gyengek, POC jol irta hogy csak azert hogy "vannak"

normalis hangokert hangfal kellene vagy fejhallgato

de nem tudom lehet boven megelegszel a monitorbelikekkel is csak azert jatekban nem tudom "elkepzelni" gogy milyen hogyha a hangokat "monoban" elolrol hallod, hiszen tokmindegy ha 7.1 is van de benne a monitorban igy mind onan fogod hallani

jatekban az nem jo

max filmezni

2021. okt. 29. 22:10
 14/14 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
34%
(Jo mondjuk ha igaz nem tudni lehet csak azert kell eppen filmezni es nem masra, akkor oke)
2021. okt. 29. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!