Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Láttam hogy GTX-es kártyákhoz...

Láttam hogy GTX-es kártyákhoz is elérhető mostmár az RTX. Nekem van egy 1070-em, mennyire érdemes RTX-el játszani azokat a játékokat amikben elérhető?

Figyelt kérdés
Fortnite, Battlefield V. Ezekben a játékokban láttam most. Elég sok fps-t elvesz.

2021. okt. 9. 22:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semennyire. A GTX kártyákban semmilyen hardver nincs a sugárkövetéshez, ráadásul a ray tracing az brutál erőforrásigényes még azokon a kártyákon is, amiken van. Ilyen multiplayereknél az FPS vesztesélg az szívás, ott ez teljesen felesleges - még akkor is ha 3000-res RTX-ed van, nem hogy GTX.. :)
2021. okt. 9. 22:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Én még a nagytesóján a 1070Ti-n sem kapcsolom be, szoftveresen lehet itt csak bekapcsolni, de iszonyat erősen megfogja.
2021. okt. 9. 23:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, akkor hanyagolom:) Bár a bf 5 maxon rtx-el még teljesen játszható.
2021. okt. 9. 23:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak pár játékban lehet használni. Én pl Controlban próbáltam GTX 1080 al. Na most amíg az asztrális világban voltam amik kisebb területek ott teljesen játszható volt még de amint kijöttem a "valóságba" bumm instant 5 FPS és az a vicc hogy az asztrális részen sokkal jobban látszódtak a ray tracelt tükröződések.
2021. okt. 10. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!