Hamarosan teljesen meg fogja adni magát a videokártyám?
Sapphire Radeon RX 550 Pulse 2G videokártya, 2GB GDDR5, 128-bit
Van hogy most már minden be kapcsolásnál kb 5-10 perc múlva el megy a kép, arra gondoltam hogy frissíti magát, de volt már hogy eltűnt a drivere nem volt található az ikon de előtte frissíteni akartam de hibát írt ki, így el lett távolítva az egész program de most már minden bekapcsolásnál kb 5-10 perci fekete a kép meg be hangyásodik egy pillanatra, de amit a képen mutatok az már durva hogy teljesen be fagyot az egér is, így 2 db karika található a fenti és az alsó sarokban a monitoron és újba is indul a gép, este nem kapcsoltam ki most bírja megint.
Képek:
De hogyhogy most működik?
Mikkor lesz az kb hogy többet nem ad képet?
es fizikailag?
melegszik?
videokabelt ujradugtad mar?
monitorban es vga ban is
Ha van masik video csati vga n probald ki
hany eves? azota nem volt takaritva pasztazva?
(ha melegszik)
pl. Gpu-z vel tudod hofokokat nezni
#7 gpu jo ha ennyi terhelten sot tul jo is
ellentetben hozzakepest a proci 67 fok nagyon nem jo
valami gond ott kell legyen
mindegy hogy a proci sokkal tobbet is bir (meg a gpu is)
de nem veletlen figyelik a "tipikus" hofokokat azt amin normalis rendszerben uzemelnek
mivel ha jobban melegszik, az mast is melegit es massal is gond lehet, alaplap, tapegyseg, gephaz...
hat sajnos hardverapro tomve van hibas karikkal, annyira nagy a tulkinalat a hibasakbol hogy eladni igy nem nagyon lehet
javitatas is emiatt kevesbe eselyes
de ha tudsz probalkozhatsz vele
proci hofoka miatt erdemes lehet egesz gepet megnezetned, nincs e lappal vagy tappal valami gond es ez tesz be a vga nak is
amugy ha 1 eves nem garis meg? Mert ha vele van a gond es csak vele akkor garizod es kesz
Xy4
Több mint egy éves már.
Vagy az próbálom majd ki hogy az alaplapba dugok át mindent addig és pár nap múlva vissza, de lehet pasztázom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!