35 ezerért lehet általános otthoni szórakozásra vásárolni tűrhető monitort?
Mit kell figyelembe venni?
Ezeket néztem ki. Igények nem nagyok, most egy 5 ezer forintos, 12 éves van, csak túl kicsi a mérete.
A 3 monitor közül az Acer nagyobb a többinél egy kicsit (a képátló adatot ha nézed).
Aztán a panelük típusa is eltérő, erről itt olvashatsz, ha szeretnél, hogy melyikről mit írnak:
Nekem a munkahelyemen LG van, otthoni gépemhez pedig a fentiekhez hasonló árú Samsungot vettem, mindkettő tökéletesen megfelel.
Acer monitorom sosem volt, csak laptop, ami tönkrement (a billentyűzete), bár ez a kérdésed szempontjából teljesen lényegtelen, de arra a márkára biztosan tudat alatt haragszom emiatt...
milyen szorakozasra?
egyedul nezned?
mert betekintesi szogek lehet igyis kevesek lesznek valamelyek el
aztan szinek es fenyero is lehet nem megfelelo
nagytomegben arult (sok boltban) kozul erdemesebb valasztani amit dicsernek
altalanos felhasznalasra "multimediasra"
ilyen osszegert
hasznaltan lehet jobbat kapnal, de ott is kell figyelned
es valami gari nem art
ujnal is ha elegedetlen vagy visszavasaroltadhasd
ja latom olyanokat neztel
abbol elso IPS 75Hz ami papiron jobbnak tunik
dell ek jok szoktak lenni (szinten ips is)
de kisse draga
igazabol 40 korul ha nem eles hatarra huzod mar rendesen tudsz valogatni megjelenitok kozott
a te kereted kicsit alatta van foleg ha nem is szeretnel fele menni
igy elgondolkodhatsz azon hogy kicsit varsz es gyujtogetsz
hosszutavra jobb lene tervezni nem? Hiszen ha jol belenyulsz akkor 10evig is nagyon jol elleszel vele latvany teren es extrak teren
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!