Több microSD kártya esetén milyen módszerrel lehet jelölni, hogy melyiken mi van? Létezik ilyen tok pl.?
Figyelt kérdés
2021. szept. 24. 16:57
1/16 anonim válasza:
Arra gondolsz, arra a tokra, ami nagyobb mint az sd kártya, és amikor beteszed az sd kártyát, majd azt egy sd kártya olvasóba, ami usb-s, akkor igen, van ilyen tok, a nevét nemtudom de:
Van egy fehér körvonalas, a feketén belül, na úgy néz ki.
2/16 A kérdező kommentje:
Igen, valami ilyesmire gondoltam, de így sem lehet egyenként megjelölni a kártyákat pl. színnel.
2021. szept. 24. 17:31
3/16 anonim válasza:
Hát, azt mondjuk, kis matricával?
4/16 A kérdező kommentje:
Talán, de nem barkácsmegoldásra gondoltam.
2021. szept. 24. 17:46
6/16 anonim válasza:
Akartam mondani, hogy fesd át, az sd kártyákat, de az is barkács megoldás, nem? :D
7/16 A kérdező kommentje:
Az főleg :) Olyan tokok kellenének, amikben csak 1 kártya fér el, de rá lehet írni valamit. Majd én is körülnézek, nem tőletek várom :)
2021. szept. 24. 17:56
8/16 anonim válasza:
Akár Te magad is csinálhatsz papírból ilyen kis tokokat.
Vagy akár egy nagyot, külön kis rekeszekkel, amelyekbe bele tudsz tenni 1-1 kártyát.
Vagy alkoholos filccel megszámozod őket.
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azt hiszem tényleg kénytelen leszek.
2021. szept. 24. 19:47
10/16 anonim válasza:
Akár ilyen [link] kis méretű tasakokba is rendszerezheted őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!