Hogyan lehet microSD kártya írásvédettségét feloldani?
Nincs rajta kapcsoló, hiszen micro.
Korábban androidos telefonban volt, abban most is működik, de ha egy kamerába átteszem az azt kéri, hogy formázza, de nem lehet, azt írja ki, hogy írásvédett. Már mindent megpróbáltam, olvastam interneten utána, de nem jutottam vele semmire. Próbálkozok a kamera formázójával is, meg gépre rádugva a számítógépével is, de semmi. Nincs a kártyán semmi, amikor androidos telefonban van simán tudok róla törölni, tehát olyankor nem írásvédett.
Mondjuk most azt látom, miután megnéztem, hogy 1500ft-ért már 16Gb-osat lehet kapni.
Hihetetlen, mindenki mondja, hogy chip hiány van, meg a winchesterek ára az egekben, meg az alapanyagok, meg ilyenek, erre kiderül, hogy pár kiló kenyér áráért simán lehet venni 16-szor akkorát, mint a mi selejt kártyánk (az csak egy Gb-os volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!