Milyen videokártyát vegyek?játékra kellene full hd max felbontásra
Figyelt kérdés
2021. szept. 21. 08:12
11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2021. szept. 30. 06:44
12/23 A kérdező kommentje:
Nos hát elég hangos egy videokártya ez a gtx 1660 játék alatt legalábbis a ventije ezzel lehet mit kezdeni szerintetek? Hőfok ha nem játszok 35 de ha játszok 86 ez normális? Mármint azt tudom hogy terhelés alatt felmegy a videokártya hőfoka de azt nem hogy ennyire azt hittem 65-70re kb max.
2021. okt. 13. 06:04
13/23 anonim válasza:
Milyen kártya pontosan? Mert hűtéstől és függ erősen, hogy mennyire mennek föl az értékek, bár ez a 86 azért még egy gyengébb hűtési megoldással is eléggé a határon mozog.
Egy portalanítás elsőre mindenesetre sosem árt.
14/23 A kérdező kommentje:
ASUS GeForce GTX 1660 6gb..alig 1 hetes videokártya semmi por pár helyen olvastam hogy gyárilag ilyen..Esetleg nem lehet valami programmal szabályozni a hőfokot?
2021. okt. 13. 15:18
15/23 anonim válasza:
MSI Afterburnerrel tudod a venti fordulatát szabályozni, de ugye akkor meg hangos lesz.
Másodlagos megoldás, bár ez csak ott működik, ahol nincs teljesen kihasználva a kártya 60FPS alatt is, hogy bekapcsolod a vsanxet, aztán kicsit kevesebbet dolgozik.
17/23 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm kiprobálom.Lehet a ventit is beálitom az hogy hangos lesz az nem zavar inkább ez a hőfok ami kicsit boki az orromat.annyit még megkérdeznék hogy ezzel a progival beálítom a ventit kb hány fokra "hűtsem" a videokarytát? Mennyi legyen a normál?
2021. okt. 13. 17:16
18/23 anonim válasza:
Ha 75 alá tudod fogni, az teljesen jó.
19/23 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a segítséget :)
2021. okt. 13. 18:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!