Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem indul a gép?

Zeusz123 kérdése:

Miért nem indul a gép?

Figyelt kérdés

Alaphelyzetbe akartam rakni a windowsot minden jól is ment de mikor el akartam induttanibakkor megjelent a bios, nem változtattam semmit és csak a save and exit hombra nyomtam, megjelent az asus logó és a kép elsőtétült és ezt ismétli amíg le nincs álitva. Laptol: asus tuf gaming fx505

Van garanci de nagyon hagyagok és hónapok mira visszakapom a gépet így nem szeretnék vele élni.

2021. szept. 16. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Próbáld meg kikényszeríteni a rendszer javítását:

1. kapcsold ki a laptopot

2. kapcsolja be a laptopot

3. amikor felvillan a képernyő nyomd meg és tartsd lenyomva a bekapcsológombot, amíg a számítógép ki nem kapcsol

4. ismételd meg ezt a folyamatot néhányszor, amíg meg nem jelenik az "Automatikus javítás előkészítése" képernyő

5. hagyd, hogy a laptop az "Automatikus javítás" képernyőre bootoljon

6. kattints a "Speciális beállítások"-ra, majd válaszd a "Hibaelhárítás" lehetőséget

7. itt válaszd a "A számítógép frissítése" vagy a "A számítógép visszaállítása" opciót

8. kövesd a képernyő utasításait, amíg a helyreállítás be nem fejeződik

2021. szept. 16. 20:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Amint felvillan az Asus logó "tenyerelj rá" a gombra a kényszerített leállításhoz. Aztán még vagy kétszer ugyanígy, általában a harmadik eset után megjelenik az automatikus javítás opció.
2021. szept. 17. 14:10
 3/4 A kérdező kommentje:
@2 hiába csináltam többször is azt amit mondtál de hiába nem jelenik meg semmien opció.
2021. szept. 17. 21:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Van még olyan lehetőség, hogy előhívd a javítás opciót:

1. kapcsold ki a laptopot

2. kapcsold be a laptopot

3. a következő pillanatban nyomd le és tartsd lenyomva az F9 billentyűt (néhány gépnél ALT+F10)

(ha így sem sikerül előhívnod a javítás opciót, akkor vagy tiszta telepítés egy pendrive-ról, vagy szervíz)

2021. szept. 18. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!