NemetAndras kérdése:
Kedves Felhasználók! Van egy Privileg 80545 elöltöltős mosógép. E69 hibakódot ír ki. Mosásnál a vizet beengedi, de csak zúg és nem indul el a program. Ki sem pumpálja a vizet, az felgyűl és csak a szűrőnél tudom kiengedni. mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
2021. jan. 12. 08:58
1/5 anonim válasza:
"E69: Ellenállás megszakítva - Huzalozás meghibásodott; mosási fűtőellenállás meg lett szakítva (hőkioldó nyitva); fő elektronikus kártya meghibásodott."
Szerelő.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. A hibakód jelentését megtaláltam Én is, de bízom abban, hogy valaki találkozott már a problémával és tud tanácsot adni arra, hogy mi romolhatott el.
Válaszokat előre is köszönöm!
2021. jan. 12. 11:41
5/5 Szirty válasza:
A hibaüzenet leírása felsorolja azokat a lehetőségeket hogy a hibajelzésnek mi az oka (mi hibásodott meg).
Annak kiderítése hogy ezek közül konkrétan melyik következett be és ezután a hiba megszüntetése szakemberre tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!