Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A lent linkelt laptopok közül...

A lent linkelt laptopok közül melyiket éri meg megvenni leginkább teljesen laikusan?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Leginkább youtubee-ra , filmezésre meg néha játékra szeretném használni. Szeretek szimulátorozni, így alap elvárás, hogy egy Euro truck simulator, vag éppen egy F1 2020-2021, esetleg egy GTA 5 élvezhető grafikán elfusson rajta. Ezek közül melyikkel járnék legjobban, illetve alkalmasak erre a célra?

Leginkább a 2. és 3. linken lévő tetszik, abból is a 2. lenne nálam a befutó, ha nagyobb kijelzője lenne. Gondolom, hogy nem nagy különbségek lehetnek, de mégis melyikkel járnék legjobban?

2021. szept. 16. 18:52
A kérdező szavazást indított:
Első
Második
Harmadik
Negyedik
4 szavazat
 1/7 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy tudom, hogy máshol olcsóbb, de természetesen én nem listaáron kapnám, így nekem itt a legkedvezőbb.
2021. szept. 16. 18:53
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

[link]

Ez éri meg, a játékok miatt is, a processzor órajelét, videókártyát, memóriát nézve. Bár, ez az én véleményem, hogy melyik tetszik neked, az a te döntésed legyen. Igazából, nem olyan rossz egyik se.

2021. szept. 16. 19:11
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

újonnan egyiket sem

(a laptop mint a kocsi: ahogy megveszed már -30% ugrott az árból)

2021. szept. 16. 19:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem megéri a befektetést, a jelenlegit is 6 éve újonnan vettem és azóta használom napi szinten. Ha újat veszek azzal sem 1-2 évre tervezek.
2021. szept. 16. 19:17
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
4 azért nem éri meg, mert használtan erősebb gépet kapsz olcsóbban
2021. szept. 16. 19:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Ezért írtam a legelső megjegyzést. Kb 100ezer forinttal kapom a listaár alatt a jelenlegi előfizetéseimmel. És ezt ne is ragozzuk, mert nem szeretek műszaki cikkből használtat venni, nem tudok benne megbízni, ha nem én veszem újonnan.
2021. szept. 16. 19:29
 7/7 anonim ***** válasza:
38%
6 márpedig másnak nincs értelme (hiába kapod olcsóbban, alá kell vésned 2 év hűséget hozzá)
2021. szept. 16. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!