Az alábbi laptopok közül melyik alkalmas a leginkább játékra?
Vagy felőlem lehet más is amit gondolsz, de én ezeket néztem ki.
Nincs pénzem 200.000Ft-ért igazi gamer laptopot venni, így ilyen árfekvésbe nézelődök inkább. Azt is tudom, hogy ennyi pénzből már sokkal erősebb asztali PC-t is össze lehet rakni, de nekem mindenképp laptok kell. Azt a gépet szeretném amelyik a leginkább alkalmas játékra. Köszi előre is!
Tudom hogy egyértelmű választ vársz a kérdésedre, de ennyiért nem szabad laptopot venni, ha a Játék is opció.
Elmondom mi történne. (tapasztalat)
Hazaviszed, az első örömködés és ujjongás után, elkezdenéd feltelepíteni a játékokat. rájönnél, hogy ez se megy, az se megy, és tulajdonképpen semmi sem megy rajta. Nem rossz gépek ezek, de nem játékra valók.
Tavaly karácsonyra egy 12 éves kislányt leptünk meg egy ilyesmi géppel, és rövid idő után kiderült az amit tudtam előtte is, hogy nem játékra kifejlesztett cuccal van dolgunk. De hát Ő ragaszkodott a laptophoz. Ma már szinte be sem kapcsolja. :)
Ez egy személyes tapasztalat volt, ne vedd rossz néven tőlem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!