Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Külső usb-s merevlemezt rá...

Külső usb-s merevlemezt rá lehet dugni routerre, hogy utána a tartalmát vezeték nélkül elérjem?

Figyelt kérdés

Laptopba van jelenleg bedugva, de sokkal kényelmesebb lenne, ha nem az oldalán lógna.

A router egy tp link ac 1200, a hátulján van egy usb csatlakozó, megoldható vele?

2021. szept. 14. 14:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

persze, ez pont erre jó.

FTP kapcsolatot kell létrehoznod, aztán már eléri mindenki aki a hálózaton van

2021. szept. 14. 15:04
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszi, de sajnos nem lesz jó. Hiába dugom rá, a led világít, de a router menüje nem ismeri fel. Ahogy néztem a fáljrendszerrel van baj. Csak ntfs, hfs+ és fat32-t ismer fel, a merevlemez meg exfat formátumú.
2021. szept. 14. 15:25
 3/17 anonim ***** válasza:
Akkor formázd arra
2021. szept. 14. 16:27
 4/17 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy van windowsos és maces gép is a hálózaton, és az exfat az, amit mindkettő szeret, a fat32-nek meg a 4 gigás limite teljesen elavulttá teszi.

Szóval ez így marad sajnos.

Köszi azért!

2021. szept. 14. 16:33
 5/17 anonim ***** válasza:
Ntfs-re formsttald
2021. szept. 14. 17:38
 6/17 A kérdező kommentje:
Az miért lenne jó nekem?
2021. szept. 14. 18:26
 7/17 anonim ***** válasza:
Mert kezeli a router
2021. szept. 14. 18:51
 8/17 anonim ***** válasza:
Kezeli a router, a windows és a macos is, nincs 4gb limit. Ezért lenne jó.
2021. szept. 14. 19:53
 9/17 A kérdező kommentje:

Formáztam ntfs-re egy pendrive-ot, de a laptopról semmit se tudok rámásolni.

Nem véletlenül kellett exfat, úgy emlékszem.

Na mindegy, úgyis jön a digi átkötni az internetet, és ahogy néztem, ahhoz lehet kell egy jobb router, aztán max lecserélem olyanra, ami tudja az exfatot, meg esetleg van rajta több usb port is.

Csak olyan jó lett volna, ha működne, mert így bekapcsolva kell lennie pl az asztali gépnek, amire rá van dugva a külső merevlemez, hogy a hálózaton elérjem a többi gépről.

2021. szept. 15. 09:32
 10/17 anonim ***** válasza:

De akkor ne másolj a laptoprol , hát nem hálózatra akarod kötni ? Akkor mi köze van a laptophoz ?

Elmegyek repülőt vezetni és kényelmetlen a bicajos nadrág. Oké. És ?

2021. szept. 15. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!