2105as kérdése:
Miért nem ad képet az új alaplap a régi gpu?
Figyelt kérdés
Gpu: readon hd 5670
Régi alaplappal ad képet
Újjal pedig nem.
Régi alaplappal indítottam el és háttértár nem csatlakozott rá és megjelent, hogy indítsam újra vagy válasszam ki a boot eszközt.
Ugyan ez az új lappal csak feketeség jelenik meg.
Új alaplap msi b450m-a pro max alaplap
2021. szept. 13. 20:11
1/5 anonim válasza:
Az alaplapi kimeneten van kép? Ha igen, be kell állítani, hogy a kártya legyen az első.
2/5 A kérdező kommentje:
Mivel nincs integrált gpu így nincs kép.
Az alaplapon hdmi kimenet van, a monitor meg d-sub így átalakítóval próbáltam hátha, de csak a feketeség.
Azt is hittem, hogy gpu ment tönkre de vissza raktam a régi lapra és ott működött.
2021. szept. 13. 20:53
3/5 anonim válasza:
Előtte milyen kártya volt benne? Nem maradt valamilyen PCI-E verzió beállítás manualon auto helyett?
4/5 A kérdező kommentje:
Ugyan az volt a gpu, új alaplap meg pár napja jött meg.
2021. szept. 13. 21:43
5/5 anonim válasza:
Mármint az új alaplapban milyen GPU volt? Vagy teljesen új és nem használtál még benne semmit? Speaker van rajta? nem csipog valamit? MIlyen proci, ram vna benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!