Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A BenQ monitor jó vagy gagyi?

A BenQ monitor jó vagy gagyi?

Figyelt kérdés

2021. szept. 13. 18:27
A kérdező szavazást indított:
Ultra gagyi
Gagyi
Pont jó minőségű
Ultra jó
9 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
BenQ alapvetően tud nagyon jó monitorokat (és más eszközöket, pl. projektorokat) gyártani, persze ez is, mint minden, ár függvénye. Az alacsonyabb árkategóriában nem szabad túl sokat várni tőlük, de a magasabb kategóriás cuccaik semmiben sem maradnak el a márkásabbaktól.
2021. szept. 13. 20:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, melyik. Alapvetően a Benq nem rossz márka, de pl én a cégtől két 60 ezres Benq monitort kaptam és gagyi TN panel. Kint is porosodik mindkettő a garázsban.
2021. szept. 13. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Csak hogy eloszlassam a kételyeket az TN paneles BenQ ZOWIE XL2411P/k és a BENQ Zowie XL2546K egyik legjobb monitorok FPS játékokra.

[link]

[link]

2021. szept. 13. 23:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Valami ilyesmi kinézetű, amit kaptam, majd leírom a pontos típust. Nekem biztos nem kell csak IPS panel. A TN munkára alkalmatlan, mert ha kicsit is nem szemből nézed, már vacak a szín, sőt, egy egyszínű háttér esetében a tetején és az alján látható szín már nem lesz azonos.

Elhiszem, hogy a 144Hz jó lehet játékra, de én pl. FPS-t nem is játszom. Ha néha van időm játszani, az stratégiai lesz.

2021. szept. 14. 08:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Stratégiai játékokra a BenQ RL2240H Monitor

[link]

[link]

2021. szept. 14. 11:44
 6/6 anonim ***** válasza:

#5: Ne erőlködj. Ugyanúgy TN panel, gagyi az állványa, mert még a magasságot se lehet állítani, nemhogy pivotolni, ráadásul csak 22"-es és fehér monitor amúgy se kéne.

Mondjuk legalább nem drága.

2021. szept. 14. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!