Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Microsoft fényképek alkalmazás...

Microsoft fényképek alkalmazástól mindig újraindul a gép, mitől lehet?

Figyelt kérdés

Ahogy fotókat nyitok meg a windows 10 beépített fényképnézegető alkalmazásával egyből lefagy a gép vagy újraindul magától. Ez hardveres vagy inkább szoftveres gond lehet? Esetleg tudnátok másik hasonló fényképnézegetőt ajánlani ?

Gépem

Ryzen 5 1700X

16GB DDR4 RAM

GTX 1070Ti

hőfokok ellenőriztem rendben vannak.

2021. szept. 12. 20:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Nagy valószínűséggel, szoftveres. Nem szeretem a win10-et, de, segítek neked megoldást találni a problémára. Kékhalállal indul újra, vagy csak simán újraindul? Esetleg ha gondolod, ránézhetünk.
2021. szept. 12. 20:26
 2/10 A kérdező kommentje:
nincs kékhalál csak újraindítja magát.
2021. szept. 12. 20:27
 3/10 anonim ***** válasza:
45%
Hmm, akkor kizárhatjuk, hogy critical státusszal rendelkező folyamatot állít le, szóval, kérdező, azt szeretném tudni, hogy mióta, történik ez az újraindulásos dolog?
2021. szept. 12. 20:28
 4/10 A kérdező kommentje:
amióta elkezdtem használni az alkalmazást jobban. kb 1 hónapja. próbáltam win 10 reinstallt de nem segített
2021. szept. 12. 20:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Használd az IrfanView-t [link] (tud magyarul, rengeteg formátum kezel, bővíthető pluginekkel, stb) itt [link] találsz róla egy rövid leírást.
2021. szept. 12. 21:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Figyelj, kérdező, én utánanéztem, és a fényképnézgető-höz nem kell admin jog, vagyis, medium integrity-vel indul, ami azt jelenti, hogy medium integrity szinten le tudja állítani a rendszer-t, ha nem függ össze a hiba a videókártyával. Tehát, töltsd le a sandboxie-t, ingyenes. Futtasd a képnézegetőt benne, ha ott is így leáll a gép, akkor az hardveres probléma többnyire, ha nem driver hiba.
2021. szept. 12. 21:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Azok a fotók, azok saját fényképek és egy bizonyos márkájú telefonnal készültek?

Vagy bármilyen fotóra leáll?

Esetleg egy bizonyos képfelbontás feletti képnél történik ez?

2021. szept. 12. 22:48
 8/10 A kérdező kommentje:
Bármilyen géppel csinálok képeket ugyanúgy előjön a hiba
2021. szept. 13. 05:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Használj normális képnézegetőt a vacak windows-os helyett. Nekem az XnView nagyon bejött, de a fentebb ajánlott IrfanView is nagyon jó, vagy az FSViewer. Mindegyik ingyenes és magyarul is tud.
2021. szept. 13. 08:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk, váltani alternatívát, nem rossz ötlet de, kérdező, benned nincs olyan érzés, hogy jó volna megtudni mi okozza? Arra az esetre, ha esetleg, más programnál is ugyanez történne? Csak a biztonság kedvéért, jobb elővigyázatosnak lenni, és felkészülni.
2021. szept. 13. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!