Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Microsoft office munkahelyi...

A Microsoft office munkahelyi vagy iskolai használatakor az elkészített documentumok nyilvánossá válnak?

Figyelt kérdés
Vagy csak én látom őket?

2021. szept. 7. 15:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lemented magadnak, kitörlöd és senki nem látja. Ha ott hagyod ahol megtalálják akkor igen, nyilvános és fel tudja használni bárki.
2021. szept. 7. 15:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem. Lementem alkalmazáson belülre vagy a készülékre?
2021. szept. 7. 22:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem.

Ettől függetlenül azért pontosítsuk, hogy milyen termékről van szó? Az asztali, PC-s Office-ról, a táblagépes/telefonos változatról, vagy az online Officeról?

Bár egyiknél sem igaz, hogy automatikusan megosztódna másokkal. Akkor sem, ha a "felhőbe" (OneDrive-ra) mented. A helyi gépre mentve meg eleve abszurd lenne... hogyan válna az nyilvánossá? Akkor fogja tudni azt más elérni, ha OneDrive-ra mented, és azt te kifejezetten megosztod másokkal. (Vagy ha eleve olyan tárhelyre mented, amit mások is elérhetnek.)

Az sem egyértelmű, hogy most a munkahelyi licencre, vagy a munkahelyi használatra gondolsz? Mert attól, hogy egy terméket iskolában, vagy munkahelyen használnak, még lehet, hogy tök ugyanaz a termék, mint amit mondjuk te otthon is használsz. (Persze, a munkahely beálílthatja úgy a gépeit, hogy azok tartalmát pl. a rendszergazda, vagy a vezető elérhesse.) A diák Office pedig csak a licencelésében különbözik a boltban megvett példánytól. (Meg abban, hogy van egy Sharepoint szerverük, amivel ha normálisan lenne beálíltva, meg lehetne valósítani online együttműködést, megosztásokat, miegymást, de ez csak opcionális, külön fel kell pakolnod Sharepointra azokat, amiket meg akarsz másokkal osztani.)

"Lementem alkalmazáson belülre vagy a készülékre?"

Nincs olyan, hogy alkalmazáson belülre mentesz. Menteni mindig valamilyen tárhelyre mentesz, ami lehet a helyi gépen, vagy lehet hálózati tárhelyen ("felhőben").

2021. szept. 8. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!