Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen megbízható új laptopot...

Milyen megbízható új laptopot tudok venni kb.100ezer Ft-ért?

Figyelt kérdés
Konkrét tipust irjatok légyszi, mert fogalmam sincs melyik a jó és melyik az ócskavas. :P
2021. szept. 8. 21:31
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Semmilyet. Ennyiért használt üzleti az ajánlott.
2021. szept. 8. 21:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy 100 ezer alatt, mindegyik ócskavas lenne. :D
2021. szept. 8. 21:56
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Talán egy nagyon gyenge minőségűt kapsz operációs rendszer nélkül.
2021. szept. 8. 22:04
 4/8 A kérdező kommentje:

Értem. Na és akkor mennyiért lehetne nézni laptopot, ami napi használatra megfelelne?

Nem kell komoly gép és csak általános netezésre lenne használva, nem letöltésekre stb.

2021. szept. 8. 22:23
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Hardveraprón 50-60k-ért van amire neked kell. Lenovot keress, T vagy X széria. Dell, asus toshiba is mind jó, csak a lenovo túléli ha leejted.
2021. szept. 8. 22:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Ok, nagyon szépen köszi! :)
2021. szept. 8. 22:59
 7/8 anonim ***** válasza:
57%

Volt egy 99ezres laptop a mediamarktba de nem hiszem, hogy megbízható kategória alá esne a dolog.

Használt üzleti laptopnál kapsz egy ósdi sz.. régi gépet, amiért többet kérnek el mint amennyit érne.

Hardveraprón meg próbálnak annyi pénzt kihúzni a gépekből amennyit csak lehet szal ez is túlárazott ráadásul 0 gari akkumulátora selejt.

120-180ezer között vannak ilyen inter celeron N4XXX-6XXX procik amiről jót nem hallottam eddig.

[link]

Itt van egy oldal ami sorba szedi a laptop procikat erősségi szint szerint. Szerintem itt egy minimum 8ezresnél kezdődik, bár inkább 10ezres fele választanám.

2021. szept. 9. 12:54
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi, megnézem az oldalt amit ajánlottál. :)

Szerintem is ami olcsó, az csak ócskavas lehet. :)

2021. szept. 9. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!