Milyen megbízható új laptopot tudok venni kb.100ezer Ft-ért?
Értem. Na és akkor mennyiért lehetne nézni laptopot, ami napi használatra megfelelne?
Nem kell komoly gép és csak általános netezésre lenne használva, nem letöltésekre stb.
Volt egy 99ezres laptop a mediamarktba de nem hiszem, hogy megbízható kategória alá esne a dolog.
Használt üzleti laptopnál kapsz egy ósdi sz.. régi gépet, amiért többet kérnek el mint amennyit érne.
Hardveraprón meg próbálnak annyi pénzt kihúzni a gépekből amennyit csak lehet szal ez is túlárazott ráadásul 0 gari akkumulátora selejt.
120-180ezer között vannak ilyen inter celeron N4XXX-6XXX procik amiről jót nem hallottam eddig.
Itt van egy oldal ami sorba szedi a laptop procikat erősségi szint szerint. Szerintem itt egy minimum 8ezresnél kezdődik, bár inkább 10ezres fele választanám.
Köszi, megnézem az oldalt amit ajánlottál. :)
Szerintem is ami olcsó, az csak ócskavas lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!