Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » M2.ssd nem bootol a Windows. ...

M2.ssd nem bootol a Windows. Mi lehet a gond ?

Figyelt kérdés

A Windows látja tehát írja hogy bent van,de a boot listán nem szerepel mint választható az ssd meghajtó.

A rendszert is fel lehet telepíteni az ssd-re de,mikor az első rendszer indítására kerülne a sor,a Biosba lép be,nem a Windowsba.Tehát nem bootol.

Alaplap: Msi x370 Krait gaming.

2021. aug. 30. 15:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Csak UEFI-ben nem lehet látni az ssd-t mint mondtam semmit mintha bent se lenne.

UEFI+Legacy -ban lehet látni mint meghajtót,és ha beállítom hogy ez legyen a boot,tehát az első akkor ezt a képet kapom :

[link]

2021. aug. 30. 20:04
 12/18 anonim ***** válasza:
ÖÖÖÖ ez tutiqrvaisten hogy nem MSI X370 Krait Gaming lapból hoztad elő :D
2021. aug. 30. 20:07
 13/18 A kérdező kommentje:
Na hát ez az érdekes... ez az. Milyen adatok ezek ??? Honnan vannak ezek ? Mi ez? Mert hogy nem az én gépem adatai az biztos...
2021. aug. 30. 20:12
 14/18 A kérdező kommentje:

Itt az alaplapom (Aida64)

[link]

2021. aug. 30. 20:21
 15/18 anonim ***** válasza:
Inkább a biosból lőjj már nekünk képet a boot részről meg a PCI-E catornák kiosztásáról.
2021. aug. 30. 20:49
 16/18 Haburc ***** válasza:
Szerintem it kell lenni külön beállításnak a BOOT menübe, hogy melyik eszközről engedélyezzük a bootolást, nálam is volt ilyen probléma. HP Elitebook 820 G1. Igaz, hogy M.2 Sata-s megy az enyémbe, de nem volt bepipálva, addig nem engedett bootolni róla. Ott keresd, ahol a Fast boot mód USB boot engedélyezését találod, hátha nálad is ez a probléma.
2021. szept. 7. 16:36
 17/18 Haburc ***** válasza:
Elnézés itt két t
2021. szept. 7. 16:36
 18/18 A kérdező kommentje:
Szia Haburc nagyon köszönöm a választ,több napig kísérleteztem,mindennel próbálkozva semmi nem oldotta meg a problémát,folyamatban van az ssd kicserélése,szerencsére a bolt ahol vettem kicseréli,tesztelik is,erről majd kapok infót,hátha nem is a beállítások hanem maga az ssd a ludas azzal lehet valami.Holnap jön meg a másik csere ssd,meglátjuk mi lesz.
2021. szept. 8. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!