Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Vettem egy Samsung monitort, összeraktam, és mikor be akartam dugni a kábeleket akkor szembesültem a ténnyel, hogy a gépen nincs olyan luk ahová be lehetne dugni a HDMI kábelt. Van esetleg valamilyen átalakító ehhez?2021. aug. 28. 10:39
2/6 A kérdező kommentje:
Hasonló válaszokra számítottam.
2021. aug. 28. 10:56
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Szerintem meg viccesek az ilyen kérdések ahol semmit nem árulsz el, nem mondod min mi van, csak közlöd hogy luk hiányod van és kérded mit kéne tenned...
5/6 anonim válasza:
Imádom az olyan kérdéseket ahol úgy kell kihúzni a kérdezőből az infót hogy lehessen válaszolni.
Milyen kimenet van a gépen? Sima VGA, vagy DisplayPort, DVI? Mindegyikből lehet HDMI-re alakítani megfelelő adapterrel (VGA-hoz aktív kell)
6/6 Szirty válasza:
"Hasonló válaszokra számítottam."
A rossz kérdésre valószínű hogy nem kapsz jó választ. Így joggal számíthattál rá!
Fuss neki még egyszer és tedd fel a kérdést úgy, hogy minden olyan információt közölsz az eszközeidről a problémáddal kapcsolatban ami szükséges lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!