Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem ismeri fel az RTX...

Miért nem ismeri fel az RTX 3090 grafikus kártya az egeret?

Figyelt kérdés
Az a helyzet , hogy az ebayról rendeltem egy ICHILL geforce RTX 3090 karit amihez van 2db usb 3.0 port a billentyűt felismerni az egeret nem valami 5let ? Köszönöm !
2021. aug. 25. 21:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert azt nem arra találták ki, hogy perifériát csatlakoztass rá.

Arra az usb-c csatlakozóra monitort szoktak kötni.

2021. aug. 25. 21:22
 2/8 A kérdező kommentje:
de nem a C tipusu hanem sima USB konnektor
2021. aug. 25. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Napi humor herold kérdés, semmi több, egyrészt még C sincs az említett modellen, nemhogy sima USB, másrészt miért akarna valaki egeret kötni VGA ba...
2021. aug. 25. 21:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Sima USB egy RTX3090-en?

Fotózd be kérlek, hogy pontosan mit kaptál a csomagban mert nekem ez nagyon gyanús... :)

2021. aug. 25. 21:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha troll a kérdés, akkor engem megevett, mert ugyan én aszerint élek, hogy minden nap tanul az ember, mert még ilyet nemigen láttam, főleg nem modern kártyákon, hogy "sima" USB-A csati legyen rajta, de cirka 10p keresés után énis arra jutottam, hogy: A-- Troll // B-- Átba**ták, és kapott valami GT 630-at.
2021. aug. 25. 21:47
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező, tehát rendeltél egy videókártyát, amihez van usb, ez okés, de ha videókártyát rendeltél, már van hozzá meglévő számítógéped, és, az egeret, meg a többi usb-s dolgot, a gépbe kösd bele, utána működni fog.
2021. aug. 25. 22:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert még nem látott egeret. Csak patkányt. Nem tudja mit kezdjen vele.. ;)
2021. aug. 25. 22:31
 8/8 A kérdező kommentje:

kártyába szúrható dexpad van hozzá hdmin keresztül már rájöttem bocsi .

Amire PTK VEZÉRLŐT de perifériát is lehet kötni , és itt a papiron is az áll ,hogy használatos a kártyával ugyhogy nem vertek át csak jó lenne ha működne egérkével is

2021. aug. 25. 23:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!