Egy bluetooth billentyűzet és egér mennyit bír ki egy teljes töltéssel, főképp ha irodai munkát végzek vele? És ha valami intenzívebb játékot játszok?
Figyelt kérdés
2021. aug. 25. 18:10
1/5 anonim válasza:
Ha hosszú üzemidő a cél akkor Unified vevős Logitech-et ajánlom. Típustól függően 1-2 évet bírnak.
2/5 A kérdező kommentje:
Tudnál linkelni egy-két ilyet?
2021. aug. 29. 17:53
3/5 anonim válasza:
Például MK235: [link]
Itt például a billentyűzetre 36 hónap, egérre 12 hónap üzemidőt mondanak, és ezeket szokták is tudni.
Nekem perpill M705 egerem van, erre pedig 36 hónap üzemidőt mondanak. Lassan 5 éve megvan, mikor lemerült a gyári elem tettem bele tölthetőt, amit azóta egyszer kellett töltenem (de a tölthetőek eleve rövidebb ideig bírják mint a sima elemek)
4/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! Na és az USB wireless gamer egerekre miért mondják, hogy ott kb 4 hétig tart az elem? Az RGB és a gyakori klikkek miatt? Szerinted reális az a 4 hét?
2021. aug. 31. 18:57
5/5 anonim válasza:
Azokhoz nem értek, sosem használtam. Gondolom más technológia, olcsó vezeték nélküli egerek sem bírják sokáig, pl. Genius. Én az M705-el játszok is, nem látom hátrányát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!