Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Notebook billentyűzet háttérvi...

Notebook billentyűzet háttérvilágítás nem kapcsol ki magától?

Figyelt kérdés

HP probook 440 g5 laptopom van, ami egy átlagtól kicsit jobb laptop, mert eléggé moduláris, és anno azért is vettem.

Igaz hogy 3 év alatt elkezdtek kihullani belőle a billentyűk, mivel egy nagyon rossz ergonómiájú és minőségű billenytűzete van.

Kicseréltem a billentyűzetet és azt hittem hogy ez megoldja a problémát, miszerint a háttérvilágítás nem alszik ki magától, akármire állitom a timeoutot.

Azt hittem hogy a billentyűzetben van a számláló, ami az időt méri, de úgy látszik hogy nem.

De akkor mégis hol? Hardveres ez? Vagy valami bios frissitéssel jött be ez a hiba, amit sosem javitottak ki?

2021. aug. 16. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Driver.

Nem megfelelő hardvervezérlő lehet fent, ezért nem kezeli jól.

A gyártó oldalán keresd meg az adott készülék és rendszerhez a megfelelő drivereket.

Többek közt az alaplapi chipset -et is.

2021. aug. 16. 19:17
 2/4 A kérdező kommentje:
ha ki tudok cserélni egy laptopbillentyüzetet akkor légyszi ne nézz annyira hülyének hogy nem számolok a driverral
2021. aug. 16. 19:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Pedig az vezérli a világítást.

(kivéve ha után gyártott bill, mert azoknál fixre be van kapcsolva, amire max ha szerencséd van egy rejtett kapcsoló van.)

2021. aug. 16. 19:27
 4/4 A kérdező kommentje:
ez most ugyanazt csinálja mint a régi, van hogy müködik a timeout van hogy nem
2021. aug. 16. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!