Notebook billentyűzet háttérvilágítás nem kapcsol ki magától?
HP probook 440 g5 laptopom van, ami egy átlagtól kicsit jobb laptop, mert eléggé moduláris, és anno azért is vettem.
Igaz hogy 3 év alatt elkezdtek kihullani belőle a billentyűk, mivel egy nagyon rossz ergonómiájú és minőségű billenytűzete van.
Kicseréltem a billentyűzetet és azt hittem hogy ez megoldja a problémát, miszerint a háttérvilágítás nem alszik ki magától, akármire állitom a timeoutot.
Azt hittem hogy a billentyűzetben van a számláló, ami az időt méri, de úgy látszik hogy nem.
De akkor mégis hol? Hardveres ez? Vagy valami bios frissitéssel jött be ez a hiba, amit sosem javitottak ki?
Driver.
Nem megfelelő hardvervezérlő lehet fent, ezért nem kezeli jól.
A gyártó oldalán keresd meg az adott készülék és rendszerhez a megfelelő drivereket.
Többek közt az alaplapi chipset -et is.
Pedig az vezérli a világítást.
(kivéve ha után gyártott bill, mert azoknál fixre be van kapcsolva, amire max ha szerencséd van egy rejtett kapcsoló van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!