Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » GTX560 Ti, Mi az oka annak,...

GTX560 Ti, Mi az oka annak, hogy nem működik a DirectX, magas felbontásokon?

Figyelt kérdés

Mondok néhány példát, és mutatok egyet, mert a többi is ilyen:

A Firefox-nál, a renderer-t beállítottam directx-re. [link]

Ilyen képet ad, a másik, a bs player-nél, a Belső directx renderer. Azzal is, de jegyezzük meg, hogy 1024x768-as felbontáson nincs probléma, magasabb felbontáson igen. A monitorom felbontása 1400x900 75hz-es, ha ez számít valamit. Próbáltam régebbi driver-t feltenni, 314.22-est, aztán a legújabbat, mindkettőnél ugyanaz a probléma. Win 7-em van, de volt előzőleg, 3 napig win 10-em, mindkét helyen ugyanez a probléma. Önmagában, nem nagyon zavarna, de van pár program ami directx-es és azok már el se indulnak.

2021. aug. 25. 17:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez is érdekes:

[link]

Még ők is azt javasolják, hogy kapcsold ki a hardveres gyorsítást.

2021. aug. 25. 19:23
 12/18 A kérdező kommentje:
19:22-es válaszodra, igen megmaradnak a hibák. És ahogy látom, csak a szövegnél van, a legutóbbi válaszodra pedig, a hardveres gyorsítás ki-be kapcsolásával, próbálkoztam, nem segített.
2021. aug. 25. 19:27
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Az nvidia control panelben nem lehet állítani valami színkorrekciót vagy vezérlést a videólejátszáshoz?

Esetleg VLC? :D

2021. aug. 25. 19:28
 14/18 A kérdező kommentje:
Lehet állítani, bár ez nem segít, a vlc meg :D Ehj, nekem a bs player kell, bár az is működik enhanced video renderer-el. Viszont, [link] itt a második ablak képe is. És directx-nél mindenhol probléma mentesen írja ki.
2021. aug. 25. 19:31
 15/18 A kérdező kommentje:
Viszont, az érdekes az, hogy youtube-on, directx-el, simán lejátsza a 2K-s videót, semmi hiba nincs, a betűk viszont eléggé összemosottak, ahogy látható volt. És a firefox fő folyamata, betölti a directx dll-t, nincs külön az import táblába, bár megpróbálom az import táblán belül, felcserélni valamivel, de akkor nem fog működni, ha egy azonos, opengl dll-el cserélem át, kétlem, hogy elindul, de megpróbálom, és mondom mi történt.
2021. aug. 25. 19:38
 16/18 A kérdező kommentje:
Egyszerre több directx dll-t is betölt, a 9-es verziót, és a 11-est is. Ugyanez a bs player-nél. Ez lehet a probléma eseteg?
2021. aug. 25. 19:43
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a legtisztább az lenne, hogy megpróbálni a VGA-t egy másik gépben, ha ott is hibákat okoz, akkor a kártya a ludas, ha nem, akkor valami szoftveres lesz helyben.
2021. aug. 25. 20:05
 18/18 A kérdező kommentje:
Ez mondjuk, tényleg, hát köszönöm a válaszokat, erre az egyre viszont tényleg nem gondoltam :D Aki válaszolt, mindannyian zöld pipát kaptatok :)
2021. aug. 25. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!