Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Használt Pc vásárlás ?

Használt Pc vásárlás ?

Figyelt kérdés
Újhoz nincs pénzem ha akarok bele dedikált videokártyát , és játékra kéne . Már találtam egyet amire van pénz , csak azt nem tudom , hogy mire kéne odafigyelni .

2021. aug. 25. 16:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Legyen rá garancia.

[link]

2021. aug. 25. 17:35
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Manapság aki rendelkezik aggyal az konzolt vesz, pc már nem tényező
2021. aug. 25. 18:01
 3/4 A kérdező kommentje:
De a konzollal nem lehet csak játszani , és az hogy játékra is kéne az nem jelenti azt hogy mást nem fogok vele csinálni , pl programozni
2021. aug. 25. 18:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy legyen bejáratott eladótól (én Vaterán szoktam a zsebobaba70 és DellFinancialServices nevű felhasználóktól vásárolni, laptopot pedig notebookgarage.hu, ezek rendes boltok garanciával), vagy legyen leírva az összes alkatrész típusa, kívül-belül lefényképezve, kipróbálási lehetőséggel, lehetőleg személyes átvétellel, csomagküldésnél pedig csak olyan oldalról, ahol van valami elszámoltathatóság (hardverapró vagy vatera/teszvesz, mert a jófogás, facebook marketplace tojik a fejedre).
2021. aug. 25. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!