Mitol melegedhet a vga gepemben ennyire es h tudnam lehuteni?
Jelenleg ezek vannak a gepemben
Alaplap:Asus Prime B460M-A
Cpu:intel core i7 10700+be quiet pure rock 2 hűtés
Videokártya:ASUS GeForce RTX 2060 DUAL OC EVO 6GB GDDR6 192bit (DUAL-RTX2060-O6G-EVO) Videokártya
Ram:16gb ddr4
Táp:cooler master masterwatt lite 600w
Tárhely:250gb nvme ssd +1tb hdd
Gépház: deepcool MATREXX 30
A videokártyataval van 1 kis problemam meghozza, hogy amikor jatszom felmegy 80-84 fokra és ugy tudom ez hőmerseklet hosszutavon mar karos 1 vganak na most a kerdesem a kovetkezo lehetseges h az egyik alkatresz miatt melegszik a vga vagy mas is lehet az oka mondjuk pocsek kabelezes(en nem tudom mennyire jól van kabelezve úgy rakattam össze)?
13. Jelenleg egy ilyen venti van elol [link]
Amugy a valaszokat elnezve 2 dolog
1 nem hiszem,hogy ujra kell pasztazni a kartyat mivel ujonnan vettem es meg csak par hetes
2 a legcelravezetobb megoldas azt hiszem egy gephaz csere lesz abból is egy Cooler Master MasterBox Q300L (Q300L-KANN-S00) lenne az már jó lesz megfelelően szellőznenek benne az alkatreszek?
Azért azt ír írd ide a helyzet tisztázása érdekében, hogy nem járatod a kártya ventijét max fodulaton. 90%-os fordulaton hajtva már 77 fokos volt a kártyád, 100%-on küldve valszeg 75 fokban megállna, főleg ha feltekered az első ventik fordulatszámát is.
Ezek még zsúfolt házban sem rossz értékek egy 2 ventis RTX2060-tól, egy 3 ventis RTX2060 az ebben az esetben is hűvösebb lenne.
A origi 2060FE kártyák voltak 70 fokosak 22 fokos,klímás helyiségben, "ideális körülmények" között. 30 fokos szobában ugyanezek 78-79 fokosak lennének :)
Csak gondoltam szólok ezért, mielőtt még új házat ajánlunk és abban sem kapnál lényegesen jobb eredményeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!