Mitol melegedhet a vga gepemben ennyire es h tudnam lehuteni?
Jelenleg ezek vannak a gepemben
Alaplap:Asus Prime B460M-A
Cpu:intel core i7 10700+be quiet pure rock 2 hűtés
Videokártya:ASUS GeForce RTX 2060 DUAL OC EVO 6GB GDDR6 192bit (DUAL-RTX2060-O6G-EVO) Videokártya
Ram:16gb ddr4
Táp:cooler master masterwatt lite 600w
Tárhely:250gb nvme ssd +1tb hdd
Gépház: deepcool MATREXX 30
A videokártyataval van 1 kis problemam meghozza, hogy amikor jatszom felmegy 80-84 fokra és ugy tudom ez hőmerseklet hosszutavon mar karos 1 vganak na most a kerdesem a kovetkezo lehetseges h az egyik alkatresz miatt melegszik a vga vagy mas is lehet az oka mondjuk pocsek kabelezes(en nem tudom mennyire jól van kabelezve úgy rakattam össze)?
Benne van elöl a HDD keret? Akkor lenne ott jó légáramlás ha az első venti alul lenne, a keret pedig nem lenne ott.
Ha a hűtőtakarítás és esetleg újrapasztázás nem segít akkor több friss levegőt kell neki biztosítani, esetleg ahogy írták alul kell feszelni. Radeonoknál az teljesen alap, nem tudom a Geforce-ok mennyire igénylik.
Hát ha a befújt friss levegőt átvezeted egy félig zárt kereten amiben mindenféle téglák vannak és úgy jut el a csökkent légáram a videókártyához, az nem túl szerencsés felállás. Ha a HDD keret elforgatható és rögzíthető az 5,25-ös keret alá akkor oké, de ha nem az elég szívás szerintem.
Csinálj nekünk egy képet a gépházad belsejéről.
Milyen fordulaton mennek a ventik a kártyán?
Sima alucsöves a vga, rosszul szellőző zsúfolt házban, nem is csoda, hogy melegedik.
Ha nagy fordulaton mennek a ventik akkor új hűtőpaszta, ssd-re hűtés lehet a megoldás, hogy ne forrósítsa a kártyát.
Amennyiben ezek sem nyújtanak jelentés változást, új, jól szellőző ház aktív hűtéssel a vga alatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!