Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit kell tennem ahhoz, hogy a...

Mit kell tennem ahhoz, hogy a Telekomtól kapott Kaon márkájú Wifi eszközök vezérlőjének adatait (azokat amik "beragadtak") eltávolítsam?

Figyelt kérdés

Egy másikat akarok vezérlőnek beállítani.

Ha ezt használom vezérlőnek akkor kis idő után az történik, hogy szétkapcsol a Wifi, folyamatosan vissza kell kapcsolódni, majd egy idő után már a saját Wifi jelszavát sem fogadja el.

Ezért mind a kettőt reseteltem, és felcseréltem a kettőt, a problémás vezérlőt beraktam kliensnek, de még mindig ennek az adataival működik ez a rendszer, mert azok "beragadtak", de fura módon kliensként működik, és így nincs probléma a működésével.

Van egy harmadik eszközöm amit be akarok rakni helyette.

Érdemes kicseréltetnem a problémás darabot ha kliensként amúgy működik, csak vezérlőként nem?

2021. aug. 21. 20:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha valami jól működik fölösleges babrálgatni.
2021. aug. 22. 17:40
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, de kipróbálnám, hogy a harmadik eszköz is működik-e!

És azért kíváncsi vagyok, hogyan törölhetem azokat az adatokat?

2021. aug. 22. 21:49
 3/3 A kérdező kommentje:

Időközben úgy is csinálja ezt a problémát, hogy a kliens helyén van a vezérlő aminek az adatai beragadtak:

Ha ezt használom vezérlőnek akkor kis idő után az történik, hogy szétkapcsol a Wifi, folyamatosan vissza kell kapcsolódni, majd egy idő után már a saját Wifi jelszavát sem fogadja el.

2021. aug. 25. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!