Mit kell tennem ahhoz, hogy a Telekomtól kapott Kaon márkájú Wifi eszközök vezérlőjének adatait (azokat amik "beragadtak") eltávolítsam?
Egy másikat akarok vezérlőnek beállítani.
Ha ezt használom vezérlőnek akkor kis idő után az történik, hogy szétkapcsol a Wifi, folyamatosan vissza kell kapcsolódni, majd egy idő után már a saját Wifi jelszavát sem fogadja el.
Ezért mind a kettőt reseteltem, és felcseréltem a kettőt, a problémás vezérlőt beraktam kliensnek, de még mindig ennek az adataival működik ez a rendszer, mert azok "beragadtak", de fura módon kliensként működik, és így nincs probléma a működésével.
Van egy harmadik eszközöm amit be akarok rakni helyette.
Érdemes kicseréltetnem a problémás darabot ha kliensként amúgy működik, csak vezérlőként nem?
Igen, de kipróbálnám, hogy a harmadik eszköz is működik-e!
És azért kíváncsi vagyok, hogyan törölhetem azokat az adatokat?
Időközben úgy is csinálja ezt a problémát, hogy a kliens helyén van a vezérlő aminek az adatai beragadtak:
Ha ezt használom vezérlőnek akkor kis idő után az történik, hogy szétkapcsol a Wifi, folyamatosan vissza kell kapcsolódni, majd egy idő után már a saját Wifi jelszavát sem fogadja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!