Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Win10 iso, ez így megoldható...

Win10 iso, ez így megoldható lenne?

Figyelt kérdés

Hogyha van egy windows telepítő ISO-m, de pendrive-om az nincsem jelenleg (mert hát minek is működne bármelyik mikor kellene), azt meg lehet csinálni, hogy a meglévő HDD-n egy 20 GB-s részt külön partícióként létrehozok és arra teszem az iso tartalmát, mint telepítőt? Értitek, tehát ugyanaz HDD 2. partíciójáról futtatnám a telepítőt, és azon kívül minden mást formáznék és telepítenék rá? Kivitelezhető, vagy ajánlotok egy pendrive-ot ami megbízható és nem b*szódik el 1 hét használat után?

Valamint hogyha a win10 20h1-es telepítője hibát jelez ki mindig a telepítés közepénél kb, lenne értelme megpróbálni az új, 21h1-es verziósat, vagy maradjak annál ami mindig működött, a 1900 akárhánynál?

2021. aug. 20. 18:09
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
3%
Ez így nem kivitelezhető. Írd ki DVD-re.
2021. aug. 20. 18:28
 2/21 anonim ***** válasza:
59%
Itt [link] nyomj az "Eszköz letöltése"-re (asztalra mentsd), jobb klikk a letöltött fájlra "futtatás rendszergazdaként", válaszd az "ennek a gépnek frissítése most", majd mikor megkérdezi mit tartson meg, válaszd ki a neked tetsző opciót (fájlok megtartása vagy semmit ne tartson meg) és telepítés.
2021. aug. 20. 18:37
 3/21 CspCsj ***** válasza:
2021. aug. 20. 18:42
 4/21 anonim ***** válasza:
2021. aug. 20. 19:00
 5/21 A kérdező kommentje:
És hogyha fucked up lesz, ahogy írtam is, hogy a 20h1 és 21h1 buildeknél a telepítés felénél crashelt mindig a telepítő, akkor mi lesz?
2021. aug. 20. 19:01
 6/21 anonim ***** válasza:
11%
Akkor a #2-ben leírt módot válaszd, futtasd rendszergazdaként és teljes gyalu a rendszernek.
2021. aug. 20. 19:08
 7/21 anonim ***** válasza:
A kettes válaszoló módszere sokáig tart még akkor is ha formáz minden adatot. Kicsit komplikáltabb, de sokkal gyorsabb a 4-es társ módszere.
2021. aug. 20. 19:23
 8/21 A kérdező kommentje:

Értem, köszi!

Még egy olyan verzió jutott eszembe, hogy pl:

Van egy 500GB-s HDD-m. Ezen van egy partíció ami felöleli az egészet, ez a C meghajtó. Ebből csinálok egy 20GB és egy 400GB-s partíciót és meghagyom a már rá telepített windows-nak azt a maradék 80 GB-t. A telepítőben ki lehet választani, hogy melyikre akarom telepíteni a windowst, szóval csak kiválasztom azt a 400 GB-s változatot és arra teszem fel a rendszert. A gond ott van, hogy mivel ugyanaz a merevlemez, és valszeg azt is C-nek akarná nevezni(nem tudom ez gond lenne-e), de mivel ugyanazon a merevlemezen lenne 2 partíción 2 windows, megkérdezné vajon, hogy melyiket akarom futtatni, vagy szimplán csak betöltené ami eddig is rajta volt és kész? Egyáltalán működne ez így?

2021. aug. 20. 19:32
 9/21 A kérdező kommentje:
Egyébként néztem a videókat, és az a SHIFT + Restart, kissé érdekes, mert nekem ott a hibaelhárítós dologban csak egy opció van, amitől újraindul és behoz vagy 9 opciót, de egyik sem a parancssoros, csak ilyen csökkentett módos parancsoros ami viszont nem az amit a videóban el akarnak érni, szóval nem tudom... Azt sajnos nem írtam oda, hogy ezen "csodálatos eszközön" win 8.1 van... Nem tudom, ez mennyiben változtatja meg a dolgot.
2021. aug. 20. 19:34
 10/21 A kérdező kommentje:
Ja meg persze aggódom amiatt is, hogy a Win 10 1900X fene tudja hanyas buildje lazán felment mindig, de az 20Hakármi, meg a 21H akármis hibával befejezte a telepítést és puff.
2021. aug. 20. 19:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!