Létezik olyan, hogy egy adott SSD nem való egy adott laptopba?
Figyelt kérdés
Rendeltem korábban SSD-t már, de akkor ilyen nagy, HDD szerű lemezt kaptam, azt meg csak be kellett szerelni és működött is, de most ilyen lapos SSD-t kaptam, ami meglátásom szerint nem megy sehova. Van olyan, hogy nincs hely neki?2021. aug. 18. 16:36
11/18 A kérdező kommentje:
#9 Véletlen lepontoztalak, ne haragudj, köszi neked is.
#10 Asus G551JW
2021. aug. 18. 17:32
12/18 A kérdező kommentje:
#9 Egészen pontosan egy Kingston A2000 az SSD. Akkor ez az átalakító úgy működik hogy berakom az m.2-es SSD-t es rá közöm a gépre es megy is?
2021. aug. 18. 17:37
14/18 anonim válasza:
"Véletlen lepontoztalak" - nem számít, hozzászoktam, különben sincs jelentősége! :)
15/18 A kérdező kommentje:
Tehát akkor amit belinkeltél átalkatót akar meg is vehetem?
Amúgy tényleg véletlen pontoztalak le :D Mellé nyomtam.
2021. aug. 18. 17:40
16/18 anonim válasza:
Bocs, nem most néztem rá, mit vettél. Igen, arra találták ki, hogy m2-ből SATA méretűvé alakítson. Most nézem, hogy külső raktáron van nekik, hívd fel őket (+36/1 444 9999), kérdezz rá a beszerzésre. (nyugodtan hívhatod őket, elvileg este 8-ig vannak, korrekt csapat)
17/18 A kérdező kommentje:
Én úgy nèztem van raktàron, tudok rendelni
2021. aug. 18. 17:54
18/18 anonim válasza:
Én meg úgy látom, hogy külső raktáron van [link] ami azt jelenti, ők is rendeléskor rendelik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!