Samsung Galaxy S6 Lite ki tud váltani egy olcsóbb notebookot?
Jelenleg van egy elég vaskos Lenovo Y520-as laptopom, amit leginkább asztali gépként használok, viszont ezt nem szívesen hurcibálnám már szeptembertől az egyetemre meg a kollégiumba, mert:
- Alapjáraton gyenge az akkumulátor kapacitása, alig bír ki 3 órát aksiról.
- Immobilis, csak a gép 2.5 kg + még a töltő legalább 1kg, emiatt nem célszerű cipekednem vele 90-100km-eket tömegközlekedésen.
Emiatt gondolkoztam azon, hogy lehet érdemesebb lenne egy tabletet vásárolnom egy bluetooth billentyűzettel, mert csak jegyzetelésre meg böngészésre használnám a gépet, viszont nekem nincs 300-400 ezer forintom egy Macbook Air-re vagy egy erősebb ultrabookra.
Ceruza jár hozzá.
Egyébként jó kis tablet nagyon, nekünk van.
Viszont nem kell csodákat várni, ugyanolyan mint mondjuk egy s10-es telefon csak éppen nagyobb kijelzővel.
Tehát ha úgy gondolod, hogy az operációs rendszer neked megfelel, akkor teljesen okés. Én nem tudnék rajta órákat írni beadandót, meg egyszerre 10 oldalon böngészgetni adott témák után, esetleg osztott képernyőzni egyik oldalon olvasni, másikon meg írni, még billentyűzettel sem. Elég kicsi és kényelmetlen ahhoz, de ha fontos a rugalmasság akkor minden megoldható rajta.
Ha otthon van asztalid akkor mégegyszerűbben megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!