Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi történik ilyen esetben?...

Mi történik ilyen esetben? (leszakad a laptop táska füle)

Figyelt kérdés

Teljesen elméleti kérdés a dolog, csupán kíváncsi vagyok:

Tegyük fel neked van egy drágának számító 500e forintos laptopod, aminek veszel egy új laptoptáskát.

Felveszed a válladra > elszakad a füle > betonra esik a gép és használhatatlan lesz...

Ilyen esetre van valami jogi/akármilyen dolog amit lehetne tenni? vagy "így jártál"?

*Laptopon nincs biztosítás.

2021. aug. 15. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt megveszem a táskát, az eladó szeme láttára kicsit meghúzogatom, hogy birja-e a strapát.

Ha ezt nem engedi, nem veszem meg.

Illetve nem a legolcsóbb kínait veszem meg, hanem egy komolyabbat, mondjuk a 2.000 Ft-os helyett rászánok 10-15.000-et.

Ha már van egy méregdrága laptopom, akkor nem a táskán fogok spórolni.

2021. aug. 15. 15:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy 480 ezres laposom van, egy 6 ezres táskát vettem neki. Laptop hátizsák, tehát két füle van, ha az egyik elszakad, ott a másik, ami megtartja.
2021. aug. 15. 15:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Onnan ötlött ezt fel bennem, hogy egyszer a válltáskám minden előzmény nélkül elszakadt, előtte sétáltam vele majd, amikor leszálltam a buszról léptem kettőt és elszakadt.

1# Emagról venném, ott nem tudom meghúzogatni, én is 10-15 ezresre gondoltam

Lehet jobb lenne a rendes 2 füles táska. köszi a tippet 2#

2021. aug. 15. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!