Miért húzza szét és nyújtja meg a monitorom a NFSU2-1? Bővebben lennt!
Nos volt egy régi kisebb monitorom,most van egy nagyobb,nagyobb felbontással is...az NFSU1-et nem húzza szét,de már az NFSU2-őt már igen...
Nem értem miért van ez...
A régi monitorom egyiket se húzta szét...érdekes nagyon..
Belinkelem az új monitoromat nektek:
Köszönöm szépen mindenkinek,aki tud esetleg segíteni :)
Köszönöm szépen a válaszod! :)
erdemes lehet utananezni hogy van e mod a felbontashoz.
Ezt h érted,milyen felbontáshoz?
Hát ha kisebbre állítom a felbontást,akkor is széthúzza,nem lehet vele játszani...:(
fogalmam sincs mit tehetnék hogy jó legyen...
Az a számomra furcsa,hogy ugye a régebbi NFSU1 széthúzás nélkül gyönyörűen megy,de az újabb NFSU2 meg már nem...
16:9es aranyu monitor felbontasokat ismeri a 21:9 aranyu felbontasok mar nem mennek a jateknak. Vga driverben megneznem nem tudja-e felskalazni?
A modot pedig ugy ertettem mint egy jatek mod. Kiegeszito, szoftveres modositas. A regebbi szoftverekhez van mod hogy az ujabb gepeken, ujabb rendszereken tudjon futni.
Köszönöm szépen a segítséged! :)
Sajnos nem igazán értem,hogy mire gondolsz,tudod sajnos nem nagyon értek ezekhez a korszerű monitrokhoz...
Vga driverben megneznem nem tudja-e felskalazni? Ezt hogy értetted?
Még nem is hallotam ilyen szót,hogy felskálázni...
Bocsi,ne haragudj,h ilyen buta vagyok...vagy otthonról meg tudnád nézni,hátha sikerül?
Köszönöm szépek a kedves segítséged.
Láttam az összes NFSU sorozatot,már csak azt nem tudom,hogy mit csináljak velük,hogy menjen szépen mind,és ne húzza szét...mit kell letöltem...
Bocsánatodat kérem,hogy ilyen buta vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!