Mit tegyek? A monitorom "borsózik". Hertzet állítotam de nem megy (bővebben leírásban). És? Mert muszály > (?
Sziasztok!
Pár napja vettem egy monitort. Természetesen LCD. A pontos típusát nem tudom, de a márkája Samsung. A boltban nagyon szépen, tisztán működött. Hazahoztam, D-sub bemenet van a monitoron és a gépen is szval azzal beköttem, a kábel vadonat új, azzal nincs gond. Áramkábel nem nagyon hathat rá. Az használt mivel az új kotyogott és kicsit erőteljesebben leültem és kiesett ezért bármikor megölhette volna a monitort és nem igen ruházok be újra.
Az a problémám hogy borsózik a kép, tehát ez olyan mint amikor a TV-n nem a legtisztább a kép. Elég szemrontó, ezért meg szeretném oldani.
Próbáltam a "refresh rate"-t átállítani magasabb értékre de semmi.. 85Hz felett viszont már azt jelzi a monitor hogy nincs jel.
Ezért szerintem nem ez a probléma kulcsa. Jelenleg más D-sub kábelem nincsen, mivel a régi monitoraimba be volt "építve" ezért nem lehet kivenni.
Kérlek segítsetek, nagyon rossz a szememnek!
igen azthiszem full HD de akko' szükségem lesz egy Dvi-d->VGA csatlakozóra?
A videókártya nagyon régi (Nvidia Riva TNT2 32MB)
Akkor vidikari és csatlakozó is köll?
pillanat!
előző gagyi monitoraimat is ezzel a felbontással használtam!
Azoknak is D-sub kimenetük volt!
A monitor menüje már nagyon szépen megy ezért gondolom hogy valami a gépben nincs rendben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!