Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gtx 1060 3gb jó az fps-em...

Gtx 1060 3gb jó az fps-em mégsem simán fut a játék. Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
60 fölött van, és mégsem simán fut.(60hz monitor) De az összes játéknál így van, nem csak egynél.
2021. aug. 7. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez általában proci/ram esetleg mind2 gyengeségére utal. De más is lehet viszont jó lenne tudni több részletet a gépről
2021. aug. 8. 00:30
 2/8 A kérdező kommentje:

ryzen 1600 af

1060 3gb

2x8GB 3200mhz ram

Most bekapcsoltam a v syncet és úgy meg simán fut, pedig mindenhol azt ajánlják kapcsoljuk ki.

2021. aug. 8. 00:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Mármint hogy az egérre jobban reagál de laggol pedig 100+ fps Apexben.
2021. aug. 8. 01:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Az, hogy magas az fps semmit nem mond. A frametime is számít, gyakran pedig az is ha hdd-ről nyomod, főleg ha tele van és töredezett.
2021. aug. 8. 21:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Samsung 850 evo ssd-ről megy a játék. Ennek teljesítményével baj nem lehet.
2021. aug. 8. 21:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet gpu driver probléma is, háttérben fut valami, nincsenek jól beállítva a dolgok. Sok oka lehet.
2021. aug. 8. 21:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Olyan mintha alulteljesítene. Újratelepítsem a gépet vagy mi a megoldás szerintetek? Vagy egyszerűen ez ilyen gagyi ez a kártya? Ára pedig jó magas.
2021. aug. 8. 21:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem rossz kártya, először én "tweakelnék", biosban beállítanám a dolgokat, windowst rendbe tenném. Ha ez nem segít akkor mehet a reinstall.

https://www.youtube.com/watch?v=DCc0xPCiK6M

Ez a videó nagyon részletes, érdemes megnézni.

Régóta követem és megcsináltam mindent ahogy ő mutatott. Sosem fagytam ki, kapcsolt le a gép, akadt bármi is. Haveroknak is ugyanezt megcsináltam egy sem panaszkodott és nagyon meglepődtek, hogy milyen jól fut minden.

2021. aug. 8. 22:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!