Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik jó gamer laptop? És...

Melyik jó gamer laptop? És mennyibe kerü?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy gamer laptopot. Nem kell "bika" gép, a mondern warfare 2 multija menjen rajta rendesen és ennél több nemkell. Egy min 2 GH-es duplamagos, 2GB memóriával és 512 MB videókártyával mennyibe kerül? És melyiket javasoljátok? webshop-os linknek örülnék a legjobban :)
2010. aug. 28. 23:24
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

"Egy gamer laptop árából veszel egy átlagos laptopot, és egy konzolt"

hát nagyon nem. konzolhoz kell még lcd tv vagy monitor is hogy rendesen lehessen játszani. azok sem olcsók + konzolt(monitorral, controlerrel eggyüt) nemlehet cipelni, laptophoz meg elég egy laptoptáska...

honnan veszem a játékokat? letöltöm. ingyen... konzolra meg ha nincs "feltörve" bukta van...

"Én is lámának tartom azokat, akik laptopon próbálnak játszani, mégsem kritizálok, hanem segítek!"

én azokat kritizálom akik olyan hangvételben szólalnak meg hogy megérdemlik... olvass vissza.. (2. hozzászóló)

2010. aug. 29. 00:02
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
mér te most laptopot keresel vagy asztali pc-t,nem mind1
2010. aug. 29. 00:48
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
vagy bocs konyhai pc,mer ahogy látom a helyzetet még ezen is képes vagy össze veszni
2010. aug. 29. 00:50
 14/27 A kérdező kommentje:
jajmár azért másoltam be ezt neked, mert te erre montad hogy ez nomrális hangvétel -.-
2010. aug. 29. 01:13
 15/27 A kérdező kommentje:
ezzel kb az összes gamert megsértetted...ennyi
2010. aug. 29. 01:14
 16/27 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ez még aránylag olcsó is..

2010. aug. 29. 07:57
 17/27 A kérdező kommentje:
az elsőnél nincs is ár :D
2010. aug. 29. 08:37
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

"és a játékok is k**a drágák"

"honnan veszem a játékokat? letöltöm. ingyen... konzolra meg ha nincs "feltörve" bukta van... "

Ne hasonlítsd az ingyen letöltöttet a bolti árhoz !

Csak pár száz forint különbség van a 2 között

MINDEN játékot ugyanúgy feltesznek max. annyi hogy a konzolt flashelni kell de még így is olcsóbb mint egy gamer noti sőt konzolra még több dolog előbb jelenik meg mint PCre

Számomra Gamer notebook nem létezik Drága,Nehéz,Nagy,Üzemidő a béka s...ge alatt, Melegszik hűtőpad nélkül alig lehet használni ,Kevésbé bővíthető

Én annak a híve vagyok hogy van egy asztali amit már lehet GAMERnek nevezni (viszem LAN partyra is) és van egy netbookom kicsi könnyű tényleg hordozható bár játékra sz..r nem is arra kell ja és Negyed árbol megkapod az asztali is egy gamer noti töredéke

2010. aug. 29. 09:11
 19/27 anonim ***** válasza:
60%
A LAPTOP NEM JÁTÉKRA VALÓ.....óóóóó de tudtam már amikor a kérdést olvastam,ez egyeseknél már Pavlovi reflex.Mintha a játék egyenlő lenne azzal hogy gta4maxgrafikán.Sok jó játék remekül fut egy átlagosnál valamivel erősebb laptopon,én is azon játszok 2 éve,nem tudom mit kell mindig ezért nyavalyogni.
2010. aug. 29. 09:38
 20/27 A kérdező kommentje:

a sok kis balféknek aki szerint a laptop nem játékra való:

duplamagos 2,2GHz proci

2 GB DDR2 ram

512 MB HD5470 vga

mindez 130 rugó...

ez az új szerzeményem

erről ennyit...

2010. szept. 11. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!