Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik jó gamer laptop? És...

Melyik jó gamer laptop? És mennyibe kerü?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy gamer laptopot. Nem kell "bika" gép, a mondern warfare 2 multija menjen rajta rendesen és ennél több nemkell. Egy min 2 GH-es duplamagos, 2GB memóriával és 512 MB videókártyával mennyibe kerül? És melyiket javasoljátok? webshop-os linknek örülnék a legjobban :)
2010. aug. 28. 23:24
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:

Ja elnézést még 1 kérdés:

Mennyiért tudom eladni régi laptopm?

- Intel Pentium dualcore 2 GHz

- 2 GB Ram

- 250 GM HDD

- integrált videókártya (szóval egy rakat sz@r)

2010. aug. 28. 23:28
 2/27 anonim ***** válasza:
28%
Gamer laptop nem létezik. Max rásózzák egy laptopra hogy jobban vidd, de olyan játékélményt soha nem fogsz vele elérni mint asztali géppel.
2010. aug. 28. 23:39
 3/27 anonim ***** válasza:
2%
beszarok,gamer laptop? az oké hogy ennyire elterjedt a konyhai PC-ken a játék,sok nyomorék meg tolja is rajta ezerrel izzadva,de hogy laptopon is? aszittem az azér van ha úton vagyok akkor is legyen kéznél amivel kapcsolatot teremthetek,de ez is elkorcsult, szerintem ha játszani akarsz vegyél egy konzolt.
2010. aug. 28. 23:39
 4/27 A kérdező kommentje:

idióta válaszok nem érdekelnek.

mellesleg:

másik városba megyek tanúlni és azért kell a gamer laptop, mert nem akarom minden héten cipelni asztali gépet. konzolt soha nem fogok venni mert k**a drága és a játékok is k**a drágák + nem csak játékra kell gép. gémer laptop pedig létezik (1gb-os videókártyás is van több százezer forintért pl)

idióták kíméljenek!!

2010. aug. 28. 23:43
 5/27 A kérdező kommentje:
ja és konzolos lámák sem érdekelnek!
2010. aug. 28. 23:44
 6/27 anonim ***** válasza:

A gamer notebookok elég drágák.

Én ezt venném:

[link]

De ha nem sajnálod a pénzt:

[link]

[link]

2010. aug. 28. 23:51
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

[link]

vagy

[link]

a másodiknak jóval erősebb videokártyája van

2010. aug. 28. 23:52
 8/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! fontolóra veszem talán az egyiket...
2010. aug. 28. 23:54
 9/27 A kérdező kommentje:
de geforce karis ki van zárva, eddig csak rossz tapasztalataim voltak geforce-al.. :/
2010. aug. 28. 23:55
 10/27 anonim ***** válasza:

"konzolt soha nem fogok venni mert k**a drága"

Egy gamer laptop árából veszel egy átlagos laptopot, és egy konzolt.

"és a játékok is k**a drágák"

Nem tudom honnan szedted ezt a baromságot. Nem sok különbség van árban a PC és konzol játékok között.

"ja és konzolos lámák sem érdekelnek!"

Én is lámának tartom azokat, akik laptopon próbálnak játszani, mégsem kritizálok, hanem segítek!

2010. aug. 28. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!