Melyik laptopot választanátok és miért ?
2021. aug. 5. 17:19
1/17 anonim válasza:
Szia!
Én az első laptopot választanám, mert én Intel fan vagyok, ráadásul a laptop többi alkatrésze is bőven kielégíti a felhasználói igényeimet.
2/17 anonim válasza:
Keresnék ennyiért egy Ryzen7 4800U-s laptopot. Körberöhögi az i7-et :)
3/17 anonim válasza:
Ryzen jobb mint az intel laptopokban
4/17 anonim válasza:
Szerintem ennyiért már kapsz jobbat is
5/17 anonim válasza:
6/17 A kérdező kommentje:
Aki azt írja tud jobbat, akkor az mutasson is jobbat!
Olyan gépet ami fémházas, i7 vagy ryzen 7, minimum 512gb ssd, 16gb ram és legalább kibír 9-10 órát mérsékelt használat mellett.
2021. aug. 7. 07:55
8/17 anonim válasza:
Részletezni kellett volna a kérdést. Akkor 16gb ram, ssd, ryzen 7 4700U vagy valamilyen 5000es ryzen
9/17 anonim válasza:
A jobb az mindig is egy gamer laptop lesz, erre gondolt mindenki! Arra hogy ennyiért ne egy fém vázban legyen különleges hanem a nyers erőben. Bár nem írtad milyen használatra.
10/17 A kérdező kommentje:
A jó aksi idő is lényeges de azt egy gamernél nem kapom meg.
Egyetemi használatra kellene.
3d programozás nélkül , ezért nem nagy igényem a jó videó kártya.
De a jó képernyő igen. Ezért drágák ezek a gépek igazán.
A lényeg a lényeg ,hogy a két gép közül nektek melyik a szimpatikusabb? És miért?
Más alternatíva akkor érdekel ha a fent említett feltételeknek megfelel.
2021. aug. 7. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!