Melyik laptopot választanátok? Asus Vivobook S14 vagy Acer Swift 3?
#1.Ez nem vallás kategória.
Kérdező:
Nagyobb SSD és én ezért az Acer-t venném.
A többi paraméterben megegyeznek.
"A többi paraméterben megegyeznek."
Nem, nem egyeznek meg. Az Asuson több usb port van, valamint (ugyan marginálisan, de) nagyobb akksi. A funkciódúsabb tapipadot sem kell ecsetelni, szerintem. Nem is beszélve arról, hogy az Asusok "kicsit" megbízhatóbbak az Acereknél. A terméktámogatás is messze jobb mint az Aceré.
#4.Tény hogy egyik márka megbízhatóbb a másiknál ilyen szinten?
Idáig tartott az eszmecsere...
Hol írtam én azt, hogy az egyik megbízhatóBB, mint a másik?
Mennyire vehető komolyan egy olyan valaki javaslata egy laptop vásárlásnál, aki még néhány szavas mondatot se képes elolvasni és értelmezni?
Azthiszem az Asus-t fogom választani, alapból ez volt a szimaptikusabb. Kisebb a tárhely, de van külső merevlemezem, ez nem olyan nagy gond. Nagyobb gond az, hogy ma voltam egy áruházban, ahol ugyan nem pontosan a fenti konfigurációban, mindkét laptop ki volt állítva és már messziről látszott, az Asus kijelzője mennyivel jobb az Acer kijelzőjéhez képest. A jelenlegi laptopom sem remekel kijelzőben, de 11(!) év után szeretnék jobb minőségű, színhelyesebb képet nézni, ahol többek között a fekete inkább hasonlít feketére, mint szürkére. Külső monitorral használni pedig nem kényelmes a számomra.
Köszönöm a válaszokat!
Visszajelzek, mi történt:
A kérdés kiírása után nem sokkal az elsőként linkelt Asus laptopot vásároltam meg a linken szereplő helyről és mind a notebook.hu-val, mind a laptoppal teljesen elégedett vagyok. Gyorsan és halkan teszi a dolgát, a mérete (14") is tökéletes, a kijelző színei is jók a számomra. A 256 GB-os SSD sem kevés, bőven (100 GB felett) van rajta szabad hely. Adattárolásra főként HDD-t használok, abból nem rég vettem egy 4 TB-os méretűt, mert a korábbi (2 + 1 TB) tárhely kezdett kevés lenni. Akkuról is több órát elmegy, valamint be lehet állítani, hogy ne töltse 100%-ra az akkut. Mivel 99%-ban hálózatról használom így ezzel a lehetőséggel éltem is az akku élettartama miatt. 60%-nál megáll a töltés, nem tölt rá folyamatosan az egyébként feltöltött akkura, mint ahogy szerintem más gyártókál történik. Szóval eddig jó döntés volt az Asus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!