Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szeretnék vásárolni egy apple...

Szeretnék vásárolni egy apple macbook airt, akitol vennem elofizetesre hozta ki reszletre kerdesem letilthatjak ezt a gepet ha az illeto nem fizet?

Figyelt kérdés

2021. aug. 4. 21:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért nem veszed meg máshonnan(eMAG, médimarkt, stb.), ha már Mekkbukkot akarsz? Inkább vennél Windowsost, de ez most nem ide tartozik.
2021. aug. 4. 21:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Hány részlet van még vissza?

Nem az övé a készülék amíg nem fizette ki az utolsó részletet, úgyhogy a szolgáltató azt csinál vele amit akar. A hitel fedezete pedig maga az eszköz.

Ha nem fizet akkor nagyon rá fog b..ni, mert szépen átadják a tartozását egy követeléskezelőnek és mindjárt a 5-6-szorosát kell fizetnie.

2021. aug. 4. 21:34
 3/6 A kérdező kommentje:
tudom persze van kulon pc-m (windows) de 50.000 forintal így olcsobban jönnék ki csak nem tudom ide is érvényes e a letiltás mint pl a mobiloknál.
2021. aug. 4. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Ki fog menni a végrahajtó a csávóhoz.

Ha ő megmondja hogy nálad van a laptop akkor tőled viszik el. Se pénz se laptop...

50k-ért biztos megéri a kockázatot...

2021. aug. 4. 21:47
 5/6 anonim ***** válasza:
50 ezerért én sem kockáztatnék. Ha meg baja van, akkor fizetsz, gari sincs rá.
2021. aug. 4. 22:24
 6/6 A kérdező kommentje:
koszonom akkor inkább passzolom.
2021. aug. 4. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!