Olyan problémám lenne,hogy adott egy ASUS GL752VW típusú laptop.
Újra lett telepítve a gép,és azóta sima integrált kártyát veszi elsődlegesnek. Van benne egy Nvidia GTX 960m kártya,de amióta újra raktam a gépet,azóta az Intel HD Grapich 530-al futnak a játékok. Fent van minden féle driver ami kell. Utána olvastam a neten, hogy lehet cserélni,hogy melyiket vegye elsődlegesnek,de nem működik. Eszközkezelőben,le is tiltottam a integrált kártyát,de akkor se volt változás. Nvidia vezérlőpultban is át állítottam,de nem történt semmit.Néztem a BIOS-t is de ott semmit nem találtam. Valami ötlet esetleg hogy tudnám ezt megoldani? Vagy esetleg tönkre ment a videókártyám? Eszközkezelőben érzékeli a GTX960m kártyát,viszont olyan ír neki,hogy csak leképezésre alkalmasmegjelenítő eszköz.Valahogy nem tudom megcserélni a kettőt? Vagy az rendszer újratelepítés zavart be? Köszönöm előre a segítséget.
2021. aug. 4. 08:55
1/7 anonim válasza:
A BIOS-ban kell átállítani a gép indulásakor.
2021. aug. 4. 09:04
2/7 A kérdező kommentje:
Beléptem a Biosba,és nem találtam ilyen lehetőséget.
2021. aug. 4. 09:31
3/7 anonim válasza:
A géped Support oldaláról [link] telepítsd a rendszernek megfelelő Chipset és Graphics (meg az Eszközkezelőben esetleg még hiányzó) drivert.
2021. aug. 4. 12:20
4/7 A kérdező kommentje:
Innen szedtem le mindent,de sajnos így se működik.
2021. aug. 4. 13:27
5/7 anonim válasza:
Ezen a fórumon [link] ugyanennek a típusú laptopnak ugyanezt a problémáját a (zöld keretben linkelt) VGA driver tiszta telepítése [link] megoldással sikerült orvosolni.
2021. aug. 4. 14:02
6/7 anonim válasza:
Nekem úgy rémlik a windows energiamenedzsment részét is át lehet állítani, hogy milyen használatnál melyik legyen az elsődleges a kettő közül.
2021. aug. 4. 18:18
7/7 A kérdező kommentje:
Úgy csináltam ahogy leírta a srác,de amikor fel akarom rakni az nvdia drivert,akkor a dxdiag-ban azt írja,hogy csak leképezésre alkalmas eszköz. valamiért nem vált át az Nvidia elsődlegesre.Hiába rakom újra a gépet,már 3x újra raktam..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!