Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Egy Intel HD 4400 és egy AMD...

Egy Intel HD 4400 és egy AMD Radeon R7265 melyik az elsődleges?

Figyelt kérdés

A laptopomban az említett 2 vga szerepel. Mind kettőhöz lent vannak a frissítések de csak az intelt tudom kezelni az amd-t nem. És félek, hogy a játékoknál is az intelt nézi nem pedig az amd-t.

A rendszer Win7...kérdésem, hogyan tudnám beállítani, hogy csak az erősebb menjen. Mert ha letiltom az intelest az eszközkezelőben, akkor az amd-t nem érzékeli. Lehet ezt orvosolni, vagy húzzak rá egy win 8-at és az megoldja a problémát, ha egyáltalán fenn áll.

Keresgettem már utánnanéztem de valahol bios frissítést win 8 telepítést írnak. Szal ha tudtok megoldást, akkor hajrá..:) Mert ez az integrált vga igen karcsú

2015. szept. 25. 19:55
 1/3 szántóvető ***** válasza:
először próbáld ki egy jobb játékkal mert addig fogja használni az integrált vga-t amíg a teljesítménye elég az adott feladathoz.szóval terheld le,esetleg futtass valamilyen tesztet. [link]
2015. szept. 25. 20:12
 2/3 A kérdező kommentje:
lefuttattam és csak az integráltat vizsgálta..az amd-t észre sem vette
2015. szept. 25. 20:33
 3/3 szántóvető ***** válasza:
most látom hogy írtad fentebb hogy az eszközkezelőben sem látszik.na mindegy,akkor hiába rakod fel a win 8-at.ellenőrizned kéne a csatlakozásokat,hátha csak érintkezési gond van.
2015. szept. 25. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!