Mennyire számít egy videokártya márkája?
Figyelt kérdés
Pl. egy Palit 2 ventis és egy MSI 1 ventis közül melyik a jobb?Nvidia 10602021. aug. 3. 11:32
1/14 anonim válasza:
A specifikációk számítanak. Ott van a kutya elásva.
Én mondjok biztos ki nem keresem melyikekről van szó :D
3/14 anonim válasza:
Inkább úgy fogalmaznék hogy melyik a kevésbé rossz. Ezekből egyik sem egy combos hűtő bár ennek a kártyának nem is kell olyan komoly hűtés de a Palit jobbnak tűnik.
Viszont jobb ha tudod hogy ezek közül egyik sem túl jó vétel még használtan sem. 3GB VRAM egyszerűen kevés sok mai játékhoz még 1080p-ben is. Használt RX 470 8GB vagy 570 8GB is jobban teljesít sokszor.
4/14 A kérdező kommentje:
Lehet, de most belefutottam egy rossz rx 480-ba egyszerűen rossz volt a kártya. Bevittem pc boltba és azt mondták, hogy ezek az rx kártyák tönkre szoktak menni. Árban pedig ez férne bele nvidiából. A pc boltos tévedett és csak egy szar rx 480-ba futottam bele, vagy mi az igazság?
2021. aug. 3. 12:11
5/14 A kérdező kommentje:
Amúgy főleg Apex Legends, The Forest, Warzone, ilyesmire kéne a kártya. Mit ajánlotok?
2021. aug. 3. 12:12
6/14 anonim válasza:
A boltos átqrt. Azért bányászik minden félbolond RX-szel és Vegával mert ezek tönkre szoktak menni...
Nem te vetted most ar RX480-at ami melegedik?
7/14 A kérdező kommentje:
De, én. Nem csak az volt a baj vele, hogy melegszik, hanem rossz is volt. Akadt össze-vissza a játék, becrashelt, a ventilátora csapágyas volt. Összességében rossz volt a kártya. Akkor keressek egy jó rx 480 4gb-t inkább, mint 1060 3gb?
2021. aug. 3. 12:25
8/14 A kérdező kommentje:
Ja és annyit megsúgnék hogy fent van hardveraprón még mindig, szóval vigyázzatok vele…
2021. aug. 3. 12:27
9/14 anonim válasza:
Akkor dobd meg egy negatívval, hogy mások is tudják.
10/14 A kérdező kommentje:
Nem akarom, mert rendes volt, visszacserélte szó nélkül. Mondjuk olyan volt mintha nem is tudna róla hogy rossz a kártya… Azt bizonygatta, hogy hibátlan és ez ilyen.
2021. aug. 3. 12:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!