Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 2016 MacBook esetleges akkumul...

2016 MacBook esetleges akkumulátor csere után várhatóan hány évet bírna még ki? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Megéri kicserélni vagy vegyek újat? Mivel nem kapható most ehhez hasonlóan könnyű és kicsi laptop, talán inkább a csere felé hajlok, de már 5 éves és félek, hogy hamarosan más baja is lesz. Egyelőre jól működik, csak az aksi fáradt el. Nyilván nem lehet előre megmondani, de hasonló eset érdekelne.

2021. júl. 28. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:

"Mivel nem kapható most ehhez hasonlóan könnyű és kicsi laptop, talán inkább a csere felé hajlok"

2021-es Macbook Air, Macbook Pro... :D

2021. júl. 28. 21:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Másfélszer olyan nehéz és nagyobb is, de amúgy majdnem elfelejtettem utánanézni.
2021. júl. 28. 21:11
 3/5 anonim ***** válasza:

2014-es mac minim van, tökéletesen működik. A portalanításon kívül semmit nem csináltam vele.

Én azt mondom cseréltess akksit és ha már szétkapják akkor alaposan takaríttasd ki és pasztáztasd újra a hűtőt. 4-5 évet megint ki fog bírni.

2021. júl. 28. 21:25
 4/5 anonim ***** válasza:
54%

"Másfélszer olyan nehéz és nagyobb is"

Meg úgy 12-szer gyorsabb. Nehogy már az a 30-40 deka földhöz csapjon :D

2021. júl. 28. 22:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Mi lenne ha nem okoskodnál? Nyilván nem csapna fölhöz, de a jelenleg kapható modellek közül egyikbe se szerettem bele, ezért gondoltam várhatnék még néhány évet, hátha kijön valami nekem való. Azt meg nem hiszem, hogy 12-szer gyorsabb, a mostani gyorsaságával sincs bajom.
2021. júl. 28. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!