Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek ez jó notebook?

Szerintetek ez jó notebook?

Figyelt kérdés

X201 gépem van, de az már 10 éves. A másik kijelzőhibás és kellene valami helyette.

[link]

2021. júl. 26. 23:19
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Én kihagynám, de gondolom ennyiért jobbat nem nagyon fogsz találni, szóval.. :/
2021. júl. 26. 23:22
 2/10 A kérdező kommentje:
Muszáj vennem, de a másik kijelzője kuka, majd ha összespóroltam, veszek jobbat. De most nincs rá keret. 8 GB és ssd, ez azért nem a gagyi kategória.
2021. júl. 26. 23:31
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
2021-ben már elég alsó kategóriás.
2021. júl. 27. 00:22
 4/10 A kérdező kommentje:
De most mindenképpen kell egy olcsó gép, egyébként már kinéztem egy DELL-t. Csak még össze kell gyűjteni a pénzt. Sajnos semmi mellékállás nem volt a covid alatt.
2021. júl. 27. 23:28
 5/10 anonim ***** válasza:
53%
Akkor gyüljtsél még egy tisztességes gépre. Gyüjtsél még 2-szer ennyit, abból veszel 5-10 évre egy fasza gépet.
2021. júl. 27. 23:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Akkor marad a 10 éves Thinkpad addig. Nem lassú, csak persze Windows7 van rajta.
2021. júl. 27. 23:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A Windows 7 miatt ne válts, ha csak ennyi kereted van. Gyüjtögess még egy pár hónapot, max egy évet, és ha takarékosan félreteszed, nem nyúlsz hozza, akkor vehetsz már egy elég fasza gépet. Egy tiszta új i5- i7 procival, meg több SSD-vel, több RAM-mal, meg 1-2 Terra HDD-vel.
2021. júl. 27. 23:46
 8/10 A kérdező kommentje:
A kijelzőhibás gépemen Windows 10 van, de használhatatlan, haver megigérte, hogy lementi. 10 cm-re lehet csak felnyitni, egyébként kép eltűnik. Akkor a kis Thinkpad marad addig.
2021. júl. 27. 23:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Kell cipelned valahova? Mert ha nem, akkor pár ezerért lehet venni lcd monitort, rákötöd és addig asztaliként tudod használni, amíg nem tudsz venni komolyabbat. De egyébként az amit belinkeltél, alapvető funkciókra, mint böngészés, filmezés, irodai dolgok, teljesen jó, maga a rendszer nem fog rosszul futni rajta. A 8 giga ram és az ssd elég a win10-nek.

Nekem is i5-ös van, már 12 giga rammal, 240-es ssd-vel és egy dedikált 1 gigás (geforce gt 520m (asszem)) vgaval. Ez sem egy nagy szám gép, de simán jó arra amire nekem kell, netezek, animét lesek meg játszok is (persze nem a legújabb codot, hanem yugioh, de nem is érdekel más játék :D ), ssd miatt a win10 hasít rajta. Szóval lehet ezt okosan is csinálni, nem kell rögtön gamer gépet venni százezrekért, ha ki sem használod. Ha csak netezni kell, akkor bizony alanak jó ez, később meg majd szerválsz újat (ahogyan én is teszem majd). ;)

2021. aug. 22. 07:15
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon jól leírtad a helyzetet, addig vacilláltam, amíg augusztus 18-án meghótt a kijelzőhibás gépem, szerencsére lementettem mindent róla. Még egy kicsit gondolkodom, aztán majd a jövő héten megyek és megveszem azt a Thinkpadot. Egy éven belül úgysem tudok jobbat venni. És hát kell egy kis könnyű notebook az egyetemre is. Játszani csak keveset szoktam, de akkor a haveromnál, akik nagyon jó gamer gépe van.
2021. aug. 22. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!