Szerintetek ez jó notebook?
X201 gépem van, de az már 10 éves. A másik kijelzőhibás és kellene valami helyette.
Kell cipelned valahova? Mert ha nem, akkor pár ezerért lehet venni lcd monitort, rákötöd és addig asztaliként tudod használni, amíg nem tudsz venni komolyabbat. De egyébként az amit belinkeltél, alapvető funkciókra, mint böngészés, filmezés, irodai dolgok, teljesen jó, maga a rendszer nem fog rosszul futni rajta. A 8 giga ram és az ssd elég a win10-nek.
Nekem is i5-ös van, már 12 giga rammal, 240-es ssd-vel és egy dedikált 1 gigás (geforce gt 520m (asszem)) vgaval. Ez sem egy nagy szám gép, de simán jó arra amire nekem kell, netezek, animét lesek meg játszok is (persze nem a legújabb codot, hanem yugioh, de nem is érdekel más játék :D ), ssd miatt a win10 hasít rajta. Szóval lehet ezt okosan is csinálni, nem kell rögtön gamer gépet venni százezrekért, ha ki sem használod. Ha csak netezni kell, akkor bizony alanak jó ez, később meg majd szerválsz újat (ahogyan én is teszem majd). ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!