Mit gondoltok erről a laptopról, megéri?
Figyelt kérdés
Tanulmányaimhoz kell, nem játékra. Egy megbízható gépet keresek. Max 150000 Ft lenne rá a keretem. Van esetleg más javaslatotok?
2021. júl. 16. 00:36
1/15 anonim válasza:
Nagyon szar. 2021-ben 2 magos AMD? Legrosszabb választás. Minimum 4 magos intel procisat keress, ssd-vel.
2/15 anonim válasza:
#1 vagyok. AMD-ből csak Ryzent szabad venni, az az előttiek szarok, tapasztalat. 4 magos Ryzen vagy Intel procis ssdvel jó lehet.
3/15 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!
2021. júl. 16. 00:51
5/15 anonim válasza:
Ez is 2 magos proci… inkább válassz használtat, ha nincs ennyiért új. 4 mag alá ne adj, mert folyton szídni fogod hogy milyen lassú. Ryzen és intel i széria jók, 4 magos legyen a proci és ssdvel.
6/15 anonim válasza:
Esetleg várj egy picit, indul a suli, hátha lesz ismét akció és 0thm hitel.
Most vettem gépet, igaz 200ért, önerővel 15 hó 10ezerért. Nekem is tanulásra kell a gép.
7/15 anonim válasza:
Nem akarok senkit megbántani, de lassan el kellene fogadni, hogy 150 ezer forintokból manapság nem lehet értelmes számítógépet kapni.
8/15 anonim válasza:
Semmiképpen. Nagyon kevés a ram, kevés az SSD (ez még a legkevesebb probléma), és szörnyen gyenge a proci, ráadásul nem negyvenezer, hanem 120 ezer forint. Internetezésre sem jó, mert akadni fog a Windows is.
9/15 anonim válasza:
8 vagyok. Ha jobban körbenézel, találsz 80-90ért 8 gigás, i5-ös gépeket
10/15 xKakashix válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!