Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » CPU Usage mindig nagy, mi...

CPU Usage mindig nagy, mi lehet a probléma??

Figyelt kérdés

CPU Usage szinte 100% - 40% van általában normál állapotban, illetve ha megnyitom a Task managert akkor látom, hogy lemegy 5 illetva az alá, de van amikor 20-30 marad. Windows is nagyon lassan tölt be, játékok 6-7fps illetve ha felállítom maxra akkor kifagy. ujrarakni a gépet nemtudom mert kékhalált kap. Mi lehet ez? Processzor hiba? (i7 4790k) Össze vissza ingadozik, és nemtudok semmit sem csinálni, játszani, ujrarakni..

[link]

[link]

[link]

2021. júl. 25. 00:30
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Procival nem lehet gond nem?
2021. júl. 25. 12:27
 12/28 A kérdező kommentje:
ujratettem a wint és ha már elindítok egy játékot leáll a gép, amikor még nem is vagyok benne illetve akkor is leáll amikor 5-6chrome weboldal van nyitva..
2021. júl. 25. 19:28
 13/28 anonim ***** válasza:
Nézd meg az eseménynaplóban, hogy miért áll le.
2021. júl. 25. 19:31
 14/28 MGéza ***** válasza:
Procit kivetted a hűtés cseréjekor? Meg kéne nézned a foglalatot, lehet lábelhajlás vagy ilyesmi történt. De alapból monitorozd a hőmérsékletet, lehet csak valamiért rosszul sikerült felraknod az új hűtőt és túlmelegszik.
2021. júl. 25. 19:32
 15/28 A kérdező kommentje:
Nem meleg a proci, illetve most nyitottam meg a chromet es láttam hogy 11x van megnyitva elvileg de nem és be is crashelt. A foglalat egyépként jó
2021. júl. 25. 19:40
 16/28 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Erre az esemenynaplora gondolsz? Egyepkent

[link]

+ Ahogy elinditok valamilyen jatekot egybol kifagy, windows is 30mp-1p alatt tolt be ami eddig 10mp volt vagy annal is kevesebb. Amikor kiakarom kapcsolni a gepet akkor kikell huznom a kabelt mert egyepkent nem fog kikapcsolni se olyan lassu..

2021. júl. 25. 19:52
 17/28 anonim ***** válasza:
Igen, erre gondolok.
2021. júl. 25. 20:03
 18/28 A kérdező kommentje:
És azt hol látom hogy miért áll le? Egyépként kékhalálnál CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT ír.
2021. júl. 25. 20:16
 19/28 anonim ***** válasza:

Kiváltasztod az rendszer események közül azokat amelyek a leállásokkor voltak és megnyitod őket. Ott lesz részletes leírás.

Erre a timeoutra ezekez hozza a google:

Corrupted or bad hardware drivers

Incompatible Random Access Memory (RAM)

Malware or virus infection

Overclocked central processing unit (CPU)

BIOS may need to be updated

Software conflict

System file issues

Nagyjábló azokat kizárnám amik az újraindulások előtt nem fordultak elő. Nem maradt le az extra 12 voltos tápcsati? Esetleg amikor kivetted a procit nem maradt áram alatt a gép?

2021. júl. 25. 20:58
 20/28 A kérdező kommentje:
Másik SSDt raktam és ott sok a felugró app az elején, (ugye discord stb) és ott 10-20mp mulva egyböl kékhalál
2021. júl. 25. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!