Lefagy mindig a laptop, mi a probléma?
Figyelt kérdés
Szóval, ismerős megkért, hogy telepítsek egy win10-et a Dell laptopjára. A laptopban nincs aksi csak töltőről megy és fogalmam sincs milyen típusú pontosan és ezt haver se tudja. Első telepítés sikerült is pantentül, aztán leszedtem az AMDnek a videokartya driver feluletet, hogy az is meglegyen. A program feltelepult, aztán lefagyott a gép. Megprobaltam egy újabb win verziót feltenni, de azóta csak a telepítés vegeig jutok amikor Microsoft fiokot kér majd lefagy, eddig birta. Fogalmam sincs mi lehet a probléma, remélem ti tudtok segíteni. I5, 4gb ram, Amd 8670M van benne.2021. márc. 20. 15:49
1/17 anonim válasza:
Ki van takarítva? Nem melegszik túl?
2/17 A kérdező kommentje:
Melegnek meleg, de csak olyan átlagosan.
2021. márc. 20. 16:22
3/17 anonim válasza:
Előtte mi volt rajta ?
aida 64 megmutassa a tipust
de az aljára rá van írva
4/17 A kérdező kommentje:
Nem mondta, de szerintem elotte bem volt rajta semmi, mivel amikor először bekapcsoltam minden nélkül, akkor csak fekete kép meg pittyeges volt. Kicsit idegesítő hogy nem tudom mi baja.
2021. márc. 20. 16:26
5/17 Dongaben válasza:
Ez nagy valószínűséggel egy Dell Inspiron 3537. A pontos típusra mindenképp szükséged van, hogy tudd, mit bír el. Az aksi helye alatt van bármilyen matrica? Elvileg ott kellene lenni a gyártó adatainak...
6/17 A kérdező kommentje:
Inspiron 15-3537 a típus, illetve egyszer régen meg win 8 lehetett rajta.
2021. márc. 20. 16:50
7/17 Dongaben válasza:
Igen. Win 8-al ez a laptop tökéletesen üzemel, de a Win 10-el sincs gondja.. Ha újratelepítesz egy rendszert, arra figyelj, hogy a korábbi rendszerek "Helyreállítási partíció"-it töröld telepítéskor! Ha ezt nem tetted meg, az okozza a mostani hibát.
8/17 A kérdező kommentje:
Leformaztam rajta mindent, ugy csináltam ahogy korabban, de ilyen jelenséggel most talalkozok először. Probaltam neten keresni hogy mi ez a lefagyas sorozat, de eddig kapufa.
2021. márc. 20. 17:08
9/17 Dongaben válasza:
Azt megkérdezhetem, hogyan formáztad?
10/17 A kérdező kommentje:
Win10nel fogtam a hddt telepítés során, formáztam ami volt aztan töröltem majd uj particiot csinaltam es formáztam ismét. Majd telepitettem. Természetesen azt a par megas részt is formáztam ami a rendszernek van fenntartva. Eddig igy csináltam es jo volt.
2021. márc. 20. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!