Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem érzekeli a gépem az...

Miért nem érzekeli a gépem az USB-t?

Figyelt kérdés

Volt egy problémám, hogy nem tudtam eltávolítani az USB-t, mert folyton azt írta használatban van, pedig nem volt.

A számítógép-kezelésben rámentem a Tárolásra aztán Lemezkezelésre és itt az USB-re jobb klikk és kiadás, na de most ha berakom az USB-t, akkor nem jelenik meg az eszközök és meghajtóknál sem :/ Mit csináltam rosszul? Help Please

2021. júl. 24. 02:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha valóban használta az eszközt, amikor lehúztad, akkor megsérülhetett a meghajtó. Másik eszközt sem érzékel? Ha más eszközt lát a géped, akkor a kérdéses eszköz hibás. Ha csatlakoztatod, nézd meg itt, hogy látod-e:

Ez a gép -> Kezelés -> Lemezkezelés

Ha itt látod, akkor meg tudod oldani, lehet, csak betűjele nincs. Ha nem látod, akkor parancssorból próbáld a diskpart parancsot és az új ablakban a list disk parancs megmutatja, ha látja.

Ha egyik sem, akkor jó eséllyel kuka.

A diskpart ablakában óvatosan, mert ott nagy károkat okozhatsz, ha nem tudod, mit csinálsz!

2021. júl. 24. 06:34
 2/4 anonim ***** válasza:

BIOS-ban van lehetőség USB portokat letiltani.

Egyszer nekem letiltotta a semmiért. 3 órát szereltem a gépet, aztán már meguntam, így lecsekkoltam a BIOS-t.

Hát, meglett a probléma.

2021. júl. 24. 11:20
 3/4 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam más USB-t is betenni, de azt sem mutatta

Azóta volt egy Windows Update-m és most jó lett :D

2021. júl. 24. 15:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát persze, a nyomvadt Windows Update. Fhú, mennyire utálom, amikor nem jelenik meg tálcán, te meg keresed a problémát...
2021. júl. 24. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!